Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kananpoikasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Broileri on yksinkertaisempaa keittää kuin paistaa, lisäksi mausteet saavat sen maukkaammaksi. Lisäkkeitä voit vaihdella vuodenaikojen ja saatavuuden mukaan.

Neljälle

  • 4 broilerin reisi-koipipalaa
  • 1 kanaliemikuutio + vettä
  • 3 rkl persiljasilppua
  • 1 tl rakuunaa
  • 4 kokonaista valkopippuria
  • 3 lajia salaattia, joista
  • 1 salaattisikuria
  • 1 purkki latva-artisokanpohjia
  • 2 dl valkosipulikrutonkeja
  • 1 sitruuna siivuina
  • maustekrassia

Kastike

  • ½dl öljyä
  • ½ dl vettä
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia
  • 1 tl viinietikkaa/sitruunamehua
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Pane broilerinpalat kattilaan ja kaada vettä niin että ne peittyvät. Lisää liemikuutio, persilja, rakuuna ja pippurit kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 25 minuuttia. Nosta lihat liemestä ja anna jäähtyä. Vedä nahka irti.

2. Asettele vadille kaikki eri vihannekset ja broilerinreidet.

3. Sekoita kastike ja lusikoi salaatille. Koristele sitruunaviipaleilla ja tuoreilla yrteillä.

Lisää aiheesta:

Broileria yrttikastikkeessaThaikanaa kookoskastikkeessaFoul medames, papumuhennosLämpimät kasvikset yrttikastikkeen keraPastaa villisikakastikkeessaKanacurry Bombay
KanasalaattiLisäkeruoatPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kanasalaatti
  • 06.06.202414:04
    Kasvissalaatti

    Pippa Laukan rautainen lounassalaatti

  • 21.02.202312:42
    Nopeat ja helpot

    Helppo kanasalaatti

  • 26.10.202016:00
    Nopeat ja helpot

    Elämäsi paras kanasalaatti – ruokabloggaajan ylistetty resepti

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Jouluinen kanasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kinkkusalaatti

    Kolme hyvää salaattia