Kananpoikasalaatti
Broileri on yksinkertaisempaa keittää kuin paistaa, lisäksi mausteet saavat sen maukkaammaksi. Lisäkkeitä voit vaihdella vuodenaikojen ja saatavuuden mukaan.
Neljälle
- 4 broilerin reisi-koipipalaa
- 1 kanaliemikuutio + vettä
- 3 rkl persiljasilppua
- 1 tl rakuunaa
- 4 kokonaista valkopippuria
- 3 lajia salaattia, joista
- 1 salaattisikuria
- 1 purkki latva-artisokanpohjia
- 2 dl valkosipulikrutonkeja
- 1 sitruuna siivuina
- maustekrassia
Kastike
- ½dl öljyä
- ½ dl vettä
- 1 tl vaaleaa dijonsinappia
- 1 tl viinietikkaa/sitruunamehua
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Pane broilerinpalat kattilaan ja kaada vettä niin että ne peittyvät. Lisää liemikuutio, persilja, rakuuna ja pippurit kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 25 minuuttia. Nosta lihat liemestä ja anna jäähtyä. Vedä nahka irti.
2. Asettele vadille kaikki eri vihannekset ja broilerinreidet.
3. Sekoita kastike ja lusikoi salaatille. Koristele sitruunaviipaleilla ja tuoreilla yrteillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa