Vanhanajan kesäkananpojat
Julkaistu
Jos löydät pieniä broilereita, laske puolikas syöjää kohti. Osta muuten 1,2 kg broilerinpaloja.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 pientä broilerinpuolikasta
- suolaa ja valkopippuria
- voita paistamiseen
- 2-3 dl kuohukermaa
- ½ kanaliemikuutio
- 1 dl vettä
- 2 persiljanoksaa
Lisäksi
- etikkakurkkua
- mustaviinimarjahyytelöä
- paistettuja perunoita
Valmistusohje
1. Mausta broilerinpuolikkaat suolalla ja pippurilla. Ruskista ne kauttaaltaan voissa paistokasarissa.
2. Laske lämpöä, lisää kerma, murennettu liemikuutio ja vesi. Lisää muutama persiljanoksa pataan.
3. Anna poreilla hiljaa kannen alla 30-40 minuuttia. Tarjoile lisäkkeiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit