1. Kuori ja kuutioi juuriselleri. Kuori ja viipaloi toinen porkkana lanteiksi. Puhdista purjo ja suikaloi se. Kuori perunat. Pane broileripalat, laakerinlehti, selleri, timjami, porkkana, purjo ja perunat kattilaan. Kaada päälle vettä, niin että ainekset peittyvät. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljalleen kannen alla 20 minuuttia. Nosta broileripalat ja perunat pois kattilasta ja laita syrjään odottamaan. Siivilöi liemi puhtaaseen kattilaan.
2. Kuori salottisipulit ja toinen porkkana. Pieni ne ja fenkoli palasiksi. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja keitä vihannekset pehmeiksi, noin 15 minuuttia. Puhdista sokeriherneet ja parsat ja pane ne kiehumaan loppupuolella muutamaksi minuutiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
