Broileri-ananaswokki
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5653658/landscape16_9/515/290/3294f53dfc13a83d2fce34927d696b3d/MW/867961-244.jpg)
Tämän wokin kanssa maistuu kookosquino, joka valmistuu hetkessä kookosmaidon avustuksella.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 2 rkl öljyä
- 4 broilerinrintafileetä suikaleina
- 1 punasipuli suikaleina
- 2 valkosipulin kynttä viipaleina
- 1 punainen paprika kolmioina
- 1 parsakaali nuppuina
- suolaa
- vastajauhettua mustapippuria
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 dl demi glase kastikepohjaa
- 1 dl paahdettuja pistaasimanteleita rouhittuna
- 1 prk säilykeananaspaloja
- 0,5 dl tuoretta oreganoa hienonnettuna
Valmistusohje
Ruskista kevyesti wokissa tai laakeassa kasarissa, broileri suikaleet, lisää sipulit, paprika ja parsakaali. Mausta suolalla, pippurilla ja tomaattipyreellä ja anna kiehahtaa.
Sekoita joukkoon kanaliemi, pistaasimantelit, ananaspalat ja hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia kunnes broileri on kypsää. Lisää lopuksi tuoreet yrtit ja nauti kookosquinon kera.
Kypsennä quinoa pakkauksessa olevan ohjeen mukaan kookosmaidossa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka