Broileri-ananaswokki
Tämän wokin kanssa maistuu kookosquino, joka valmistuu hetkessä kookosmaidon avustuksella.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 2 rkl öljyä
- 4 broilerinrintafileetä suikaleina
- 1 punasipuli suikaleina
- 2 valkosipulin kynttä viipaleina
- 1 punainen paprika kolmioina
- 1 parsakaali nuppuina
- suolaa
- vastajauhettua mustapippuria
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 dl demi glase kastikepohjaa
- 1 dl paahdettuja pistaasimanteleita rouhittuna
- 1 prk säilykeananaspaloja
- 0,5 dl tuoretta oreganoa hienonnettuna
Valmistusohje
Ruskista kevyesti wokissa tai laakeassa kasarissa, broileri suikaleet, lisää sipulit, paprika ja parsakaali. Mausta suolalla, pippurilla ja tomaattipyreellä ja anna kiehahtaa.
Sekoita joukkoon kanaliemi, pistaasimantelit, ananaspalat ja hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia kunnes broileri on kypsää. Lisää lopuksi tuoreet yrtit ja nauti kookosquinon kera.
Kypsennä quinoa pakkauksessa olevan ohjeen mukaan kookosmaidossa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti