Balsamicomarinoitu siika
Julkaistu
Kevyt siika on helppo ja nopea valmistaa!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 1 iso siika tai kuha
- suolaa
- valkopippuria
- pari voinokaretta
- tilliä
- Rajamäen Valkoista Balsamicokastiketta
Valmistusohje
Mausta suomustettu kala suolalla ja valkopippurilla kauttaaltaan, myös vatsasta. Täytä kala tillillä ja parilla voinokareella. Sulje vatsa varrastikulla. Leikkaa kalan kylkeen ohuet pintaviillot ja valuta päälle Rajamäen Valkoista Balsamicokastiketta.
Grillaa kala hyvällä hiilloksella tai paista 200–asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoile perunoiden ja vihreän salaatin sekä Rajamäen Valkoisen Balsamicokastikkeen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan