Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Avokadoa ja savusilakkahöystöä

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

4 annosta

  • 3 savusilakkaa
  • 4 kovaksi keitettyä munaa
  • 1 rkl maitoa
  • ½ tl suolaa
  • 1/4 tl sokeria
  • ½ tl chilijauhetta
  • 1 rkl limetti- tai sitruunamehua
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 4 avokadoa
  • limettiä tai sitruunaa

Valmistusohje

1. Perkaa savusilakat ja soseuta haarukalla. Kuori munat, erottele valkuaiset keltuaisista ja hienonna valkuaiset.

2. Soseuta keltuaiset ja sekoitta joukkoon maito, suola, sokeri, chilijauhe sekä limetti- tai sitruunamehu. Lisää öljy vähän kerrallaan. Lisää joukkoon myös savusilakat ja munanvalkuaiset. Voit tehdä ruoan valmiiksi tähän asti.

3. Halkaise avokadot juuri ennen tarjoilua ja poista kivet. Pane puolikkailla reilu lusikallinen savusilkkahöystöä ja koristele annokset limetinpuolikkailla tai sitruunalohkoilla.

Tämän suussa sulavan alkuruoan voit valmistella hyvissä ajoin ennen vieraiden saapumista. Pari tuntia jääkaapissa vain parantaa ruoan makua! Halkaise avokadot juuri ennen tarjoilua tummumisen välttämiseksi.

Lisää aiheesta:

Kylmä avokado-katkarapukeittoSitruunariisiSavukalalla täytetyt avokadotKarviaischutneyVastasavustettua savusilakkaa ja amerikkalaista salaattiaJuustokuminalla maustettu punainen linssicurry
Täytetty avokadoGluteenitonAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Täytetty avokado
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Avokadoa katkaravuilla

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Katkaravuilla täytetyt avokadot

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Avokadoa ja savusilakkahöystöä

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Pekonilla ja herkkusienillä täytetyt avokadot

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Savukalalla täytetyt avokadot