Avokado-kurkku-tomaattisalaatti
Julkaistu
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 2–3 avokadoa
- 2–3 tomaattia
- ½ kurkku
- 2 salottisipulia
- 1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
- ½ sitruunan mehu
- suolaa
- valkopippuria
- oliiviöljyä
Valmistusohje
Leikkaa avokadot pieniksi kuutioiksi. Poista tomaateista ja kurkusta malto, jotta salaatista ei tule vetinen. Leikkaa jäljelle jääneet osat pieniksi kuutioiksi. Silppua salottisipulit ja yhdistä kaikki ainekset. Lisää balsamiviinietikka, oliiviöljy ja sitruunan mehu. Mausta valkopippurilla ja reilulla suolalla. Sekoita ja tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka