Artisokalla ja fetalla täytetyt kuharullat
Herkulliset kuharullat valmistuvat nopeasti höyryttämällä. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera. Ohjeesta riittää 4 annosta. Energiapitoisuus: 354 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta keventajat.fi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 4 annosta kuhafileetä (1 annos 160 g)
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl valkopippuria
- 1 rkl sitruunatäysmehua
Täyte
- 100 fetajuustoa, rasvaa 18 %
- 1 tlk Pirkka Artisokan sydämiä
- 0.5 dl ruohosipulia
- 0.5 rkl hunajaa
Lisäksi
- 6 kpl keitettyjä perunoita
- 400 g Provencen uunikasviksia
Valmistusohje
Mausta kalafileet kevyesti suolalla ja valkopippurilla sekä pirskautuksella sitruunamehua.
Mittaa artisokan sydämet, feta, hienonnettu ruohosipuli ja hunaja kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tahnaksi.
Tarkista maku, lisää mausteita tarvittaessa.
Sivele tahnaa kalafileille, kääri ruilalle ja höyrytä kypsäksi esimerkiksi silikonisessa höyrykääreessä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa
-
Munakasrulla á la Hellapoliisi