Artisokalla ja fetalla täytetyt kuharullat
Herkulliset kuharullat valmistuvat nopeasti höyryttämällä. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera. Ohjeesta riittää 4 annosta. Energiapitoisuus: 354 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta keventajat.fi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 4 annosta kuhafileetä (1 annos 160 g)
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl valkopippuria
- 1 rkl sitruunatäysmehua
Täyte
- 100 fetajuustoa, rasvaa 18 %
- 1 tlk Pirkka Artisokan sydämiä
- 0.5 dl ruohosipulia
- 0.5 rkl hunajaa
Lisäksi
- 6 kpl keitettyjä perunoita
- 400 g Provencen uunikasviksia
Valmistusohje
Mausta kalafileet kevyesti suolalla ja valkopippurilla sekä pirskautuksella sitruunamehua.
Mittaa artisokan sydämet, feta, hienonnettu ruohosipuli ja hunaja kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tahnaksi.
Tarkista maku, lisää mausteita tarvittaessa.
Sivele tahnaa kalafileille, kääri ruilalle ja höyrytä kypsäksi esimerkiksi silikonisessa höyrykääreessä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan