Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Appelsiinihyytelö

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Kuudelle

  • 7 dl puristettua appelsiinimehua
  • 1 appelsiini viipaleina
  • 8 liivatelehteä
  • rypäleitä koristeeksi

Valmistusohje

1. Laita liivatteet likoon kylmään veteen 5 minuutiksi. Ota liosta ja sulata ne omassa nesteessään varovasti miedolla lämmöllä. Sekoita jäähtynyt liivateliuos appelsiinimehuun.

2. Asettele appelsiininviipaleet vedellä huuhdellun pyöreäpohjaisen kulhon pohjalle. Kaada päälle sen verran appelsiinimehua, että viipaleet peittyvät. Laita astia jääkaappiin siksi aikaa, että mehu on hyytynyt. Kaada päälle loput mehusta ja laita takaisin hyytymään jääkaappiin.

3. Kasta nopeasti kulhon alaosa kuumaan veteen ja kumoa hyytelö r´tarjoiluvadille. Koristele rypäleillä.

Kevyt, mutta aurinkoisen näyttävä jälkiruoka, jossa on runsaasti appelsiininmakua. Voit tehdä hyytelön myös annoslaseihin, jolloin niitä ei toki kumota eli silloin vain laitat appelsiinisiivun jokaisen lasin pohjalle.

Lisää aiheesta:

Veriappelsiinihyytelö hedelmien keraMandariinisorbettiAppelsiinihyytelö viinirypäleilläKesämarjahyytelöSamppanjahyytelöRaparperi-appelsiinihyydyke
Makea hyytelöKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonKeventäjätJälkiruoatHedelmät ja marjat

Tuoreimmat aiheesta

Makea hyytelö
  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Jogurttihyytelöä ja mansikoita

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Raparperihyytelö

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Raparperihyytelö paahdetuilla manteleilla

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Veriappelsiinihyytelö hedelmien kera

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Appelsiinihyytelö