Alkuruokasalaatti pinaatilla ja avokadolla

Aloita päivällinen mukavalla salaatilla. Tämä on värikäs ja maukas. Käytä keitettyjä purkkipapuja.

Neljälle

  • 100 g tuoretta pinaattia
  • ½ friseesalaatti
  • 2 tomaattia
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 avokado
  • 1 ½ dl keitettyjä, punaisia papuja
  • 2 limeä

Valmistusohje

1. Huuhdo pinaatti ja salaatti, taputtele ne kuivaksi pyyhkeiden välissä. Peitä suuri vati salaatinlehdillä ja pinaatilla. Lisää viipaloituja tomaatteja ja ohuesti lohkottua punasipulia. Ripottele päälle suolaa.

2. Halkaise avokado, koverra siitä aika pieniä paloja ja asettele ne salaatin päälle. Purista toisesta limestä mehu avokadon päälle.

3. Ripottele pavut salaattivadille, asettele lopuksi päälle ohuita limeviipaleita.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja