Alkuruokasalaatti pinaatilla ja avokadolla
Aloita päivällinen mukavalla salaatilla. Tämä on värikäs ja maukas. Käytä keitettyjä purkkipapuja.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 100 g tuoretta pinaattia
- ½ friseesalaatti
- 2 tomaattia
- 1 pieni punasipuli
- 1 avokado
- 1 ½ dl keitettyjä, punaisia papuja
- 2 limeä
Valmistusohje
1. Huuhdo pinaatti ja salaatti, taputtele ne kuivaksi pyyhkeiden välissä. Peitä suuri vati salaatinlehdillä ja pinaatilla. Lisää viipaloituja tomaatteja ja ohuesti lohkottua punasipulia. Ripottele päälle suolaa.
2. Halkaise avokado, koverra siitä aika pieniä paloja ja asettele ne salaatin päälle. Purista toisesta limestä mehu avokadon päälle.
3. Ripottele pavut salaattivadille, asettele lopuksi päälle ohuita limeviipaleita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa