Aioli

Kun kaikki ainekset ovat samanlämpöisiä alusta alkaen, juoksettumisen riski vähenee.

Neljälle

  • 2 munankeltuaista
  • 3 isoa valkosipulinkynttä
  • 3 maustemittaa suolaa
  • 1 tl puristettua sitruunamehua
  • 3 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Kuori valkosipulinkynnet ja raasta hienosti. Vatkaa keltuaiset, sitruunamehu, valkosipuli ja suola.

2. Lisää öljy hitaasti, ensin tippa kerrallaan, sitten ohuena norona. Vatkaa voimakkaasti koko ajan. Voit myös käyttää sähkövatkainta tai tehosekoitinta. Valmiin aiolin tulee olla kiiltävä ja paksu.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja