Ahvenpyttipannu

Tämä herkullinen pyttipannu valmistuu helposti ja nopeasti. Viileä olut sopii hyvin kyytipojaksi.

Ainekset

  • Neljälle

Raaka-aineet

  • 600 g ahvenfileitä
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
  • 1 punasipuli
  • 4 valkosipulinkynttä
  • voita paistamiseen
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa fileiden ruotorivi pois, kuutioi sitten kalat.

2. Kuutioi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli. Kuumenna pannu ja paista vihannekset voissa pehmeiksi, mutta niissä tulee olla hieman napakkuutta jäljellä.

3. Lisää ahvenpalat ja ravistele pannua. Purista mukaan valkosipuli. Paista vielä n. 1 minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.