Vuonna 1972 Donald söi Big Macin, eikä enää halunnut lopettaa: Herkutellut jo yli 32 000 purilaista – terveys silti kunnossa

big mac hampurilainen
Vuonna 1972 Donald Gorske alkoi syödä McDonald'sin Big Maceja – eikä hän ole vieläkään lopettanut Shutterstock

Vuonna 1972 Donald Gorske ihastui Big Maceihin. Mies on jo 49 vuoden ajan syönyt suosikkipurilaisensa päivittäin!

Vuonna 1972 Donald Gorske sai auton, ajeli McDonald'siin – ja ihastui. Mies tilasi ensimmäisellä kerralla kolme Big Macia ja totesi pitävänsä niistä.

Lempiruokansa selvästi löytänyt Donald alkoi nauttia päivittäin Big Maceja, eikä hän ole vieläkään lopettanut. Mies on jälleen noussut otsikoihin erikoisen harrastuksensa vuoksi, kertoo UPI.

Syönyt jo yli 32 000 purilaista

Ei liene yllätys, että Donaldilla on hallussaan Big Macien syömisen maailmanennätys. Mies nappasi ennätyksen haltuunsa jo vuonna 1999, eikä ole sittemmin hillinnyt purilaisintoaan.

Guinnessin ennätyskirjan mukaan Donaldia voikin jo tituleerata "Big Macien kuninkaaksi".

Donald syö Big Macin numero 32 000. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Big Maceja on kulunut vuosien varrella Donaldin mukaan 32 340. Yleensä herkkuja kuluu kaksi päivässä; lisäksi Donald säilyttää jokaisesta purilaisesta saamansa kuitin ja pakkauksen! 

– Don ei kertonut minulle Big Mac -pakkomielteestään, kun tapasimme. En tiedä, oliko se pakkomielle silloin. Hän söi Big Macin joka päivä. Joskus minäkin toin hänelle sellaisen, en vain tajunnut, että tämä jatkuisi ikuisesti, vaimo Mary kuvailee.

Donald esittelee hampurilaisaiheisia kokoelmiaan 2021. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ruokavalio ei haittaa terveyttä

Ruokavalio voi herättää kysymyksiä, mutta Donald on terve: hänen verensokerinsa ja kolesterolitasonsa ovat kunnossa. Ranskalaisia hän ei syö; tämän lisäksi hän kävelee joka päivä noin kymmenen kilometrin lenkin.

Katso myös: Oletko huomannut tämän yksityiskohdan McDonald'sin nugeteissa? Ovatkin erilaisia:

Oletko huomannut tämän yksityiskohdan McDonald'sin nugeteissa? 0:31

Katso myös: Näin helposti Happy Meal -boksista saa lapsille kätevän kertakäyttölautasen! 

Tiesitkö tämän näppärän kikan Happy Meal -laatikoista? 0:54

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.