Himoitsetko hampurilaista, mutta haluaisit syödä terveellisemmin? Lennyn ehdotus kerännyt liki kolme miljoonaa katselukertaa: "Näyttää hyvältä"

1:04 Miten McDonald'sin hampurilaisten mainoskuvat tehdään?

Tekisikö mieli hampurilaista, mutta uudenvuodenlupaus terveellisemmästä elämästä on vielä tuoreena mielessä? Eräs mies jakoi oman versionsa "terveellisestä Big Macista".

Videolla kerrotaan, miten McDonald'sin mainoskuvat tehdään.

TikTok-käyttäjä Lenny Turner jakoi videopalvelussa reseptin "terveelliseen" Big Mac -salaattiin. Kaikki eivät kuitenkaan ole vakuuttuneita tämän luomuksesta, kertoo brittisivusto The Sun.

Yhdessä McDonald'sin Big Mac -hampurilaisessa on huimat 502 kilokaloria, mikä voi pelottaa tiehensä terveellisempää elämäntyyliä liputtavat – ainakin vielä näin uudenvuodenlupausten kulta-aikana, tammikuun alussa. Lenny-niminen kotikokki päättikin kokeilla tyydyttää hampurilaishimonsa improvisoimalla "terveellisemmän" version suosikkipurilaisestaan. Lennyn versiosta puuttuvat kokonaan sämpylät, liha on kasvipohjaista ja lisäksi annokseen on lisätty ylimääräisiä vihreitä vihanneksia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kun haluat Big Macia..."

Lennyn videota on katsottu jo yli 2,8 miljoonaa kertaa.

– Kun haluat Big Macia, mutta haluat myös syödä terveellisesti, Lenny kuvaili annostaan.

Annokseen kuuluu kasvipohjaista jauhelihaa, juustoa, pinaattia, salaattia, sipulia, suolakurkkua ja salaattikastike. Videonsa suosion myötä Lenny vastasi toiveisiin ja julkaisi toisen videon, jossa näytti yksityiskohtaisesti hampurilaissalaattinsa raaka-aineet.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Luultavasti parempi"

Vaikka annos saattaa olla perinteistä Big Macia terveellisempi, kaikki eivät olleet vakuuttuneita.

– Lupaan sinulle, että sämpylä ei ole Big Macin epäterveellinen osa, totesi eräs kommentoija.

Toinen väitteeseen yhtynyt kommentoija huomautti myös rasvassa paistetusta lihasta, mutta Lenny muistutti käyttäneensä oikean lihan sijaan kasvipohjaista versiota.

– Epäonnistuit molemmissa, Big Mac -osuudessa ja terveellisyys-osuudessa, tylytti eräs kommentoja.

– Tuossa on aika paljon juustoa, jotta sitä voisi kutsua terveelliseksi, epäili yksi kommentoijista.

Moni myös kiitteli Lennyn reseptiä.

– Suurimmaksi osaksi tuoreita vihanneksia, parempilaatuista lihaa kuin McDonald'sissa, kevyt kastike. Minusta tämä näyttää hyvältä. Hieman haluaisin tehdä tuota nyt. Kiitos, kun jaoit tämän, totesi eräs kommentoija.

– Terveellistä? Ehkä ei, mutta se ei todennäköisesti sisällä yli 30 outoa lisäainetta, joten se on luultavasti parempi, pohti yksi kommentoijista.

Nappaa videolta Harri Syrjäsen mango-broilerisalaatin resepti:

2:02

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja