Vauhdita aineenvaihduntaasi ja laihdu nopeammin – valmista tehokas aamupalajuoma viidessä minuutissa!

shutterstock_240844915
Shutterstock

Erilaiset smoothiet ovat oiva aloitus aamulle, sillä ne on helppo juoda silloinkin, kun aamupala ei välttämättä maistuisi. Poimi vinkit painonpudotusta edistävän smoothien valmistamiseen!

Bembu.com-sivuston ohjeella vihreä tee, mansikat ja banaani yhdistyvät smoothieksi, joka maistuu hyvältä, mutta on myös erityisen terveellinen. Smoothie sisältää mukavasti proteiinia kreikkalaisen jogurtin muodossa, hiilihydraatteja mansikoiden ja banaanin muodossa sekä hyviä rasvoja pellavansiementen muodossa. Jos tarkoitus on laihduttaa, voi tämän smoothien juoda aamiaisen ohella myös terveelliseksi välipalaksi.

Vihreä tee on terveyspommi

Vihreä tee sisältää ainesosia, joiden on todettu auttavan painonpudotuksessa, ja tästä syystä vihreää teetä käytetäänkin usein osana erilaisia laihdutustuotteita. Sen lisäksi teen katekiinien on todettu vauhdittavan aineenvaihduntaa, ja myös siten tehostavan laihtumista.

Nimenomaan vihreää teetä pidetään erityisen terveellisenä sen sisältämien antioksidanttien vuoksi. Vihreä tee sisältää myös kofeiinia, joten se piristää myös nautittuna osana smoothieta. Jos vihreä tee ei ole omaan makuun, on se helppo nauttia osana herkullista smoothieta.

Smoothie vihreästä teestä, mansikoista ja banaanista

2,4 dl tuoreita mansikoita
keskikokokoinen pakastettu banaani
1,2 dl kreikkalaista jogurttia
1,2 dl viilennettyä vihreää teetä
4 rkl pellavansiemeniä

Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimella tasaiseksi juomaksi. Kaada lasiin ja nauti heti.

Lähde: Bembu

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja