Jauhelihalla ryyditetty minestronekeitto on helppoa arkiruokaa parhaimmillaan. Kasviksia runsaasti sisältävä keitto on myös pitkäikäisyyden asiantuntijan mieleen.
Pitkän iän salaisuutta tutkinut kirjailija ja tutkimusmatkailija Dan Buettner kertoi aiemmin, miksi minestronekeiton syöminen päivittäin on kannattavaa.
– Mitä enemmän tutkin sitä, mikä todella edistää pitkäikäisyyttä, sitä paremmin ymmärrän, että se alkaa suolaisella aamiaisella, Buettner kertoi Eatingwell.com-sivustolla.
Buettner päätti itse ryhtyä syömään minestronea aamiaisella huomattuaan Sardiniassa asuvan maailman vanhimman suvun jäsenten nauttivan kyseistä keittoa päivittäin.
Lue myös: Pitkäikäisyyden asiantuntija paljastaa aamupalavalintansa – eikä se ole kaurapuuro
"Edullinen ateria, jolla on runsaasti terveyshyötyjä"
Minestronekeitto on italialainen keitto, joka valmistetaan erilaisista kasviksista sekä pastasta tai riisistä. Mukana voi olla myös eläinproteiinia. Minestronesta on Italian eri seuduilla omat muunnelmansa.
