Valmista voileivät uudella tavalla: "Aivan törkyisen hyvää"
Ruokabloggaaja Jani Kinnunen pohtii blogissaan voileivän roolia – ja suosittelee herkullista voileipäreseptiä.
Jani Kinnunen miettii blogissaan sitä, kuinka voileivät ovat hänen mielestään sekä yli- että aliarvostetuimpia ruokia. Samalla hän hehkuttaa Sara La Fountainin voileipäreseptiä, joka hakee vertaistaan.
– Törmäsin Sara La Fountainin herkulliseen reseptiin ranskalaisesta lounasleivästä. Se herätti heti muistot kahdesta unohtumattomasta leipäkokemuksesta, Kinnunen toteaa.
Ruokabloggaaja suosittelee valmistamaan lihaisia viikunaleipiä joko lounaaksi, välipalaksi tai punaviinilasillisen seuraksi. Hienostuneet voileivät tekivät Kinnuseen todellisen vaikutuksen.
– Tuoretta, mehevää viikunaa löytyy juuri nyt hyvin kaupoista. Aivan törkyisen hyvää lounaalle, illanviettoon punkkulasin oheen tai hemmottelevaksi välipalaksi! Kinnunen kirjoittaa
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan