Valmista voileivät uudella tavalla: "Aivan törkyisen hyvää"

lounasleipa
Viikuna täydentää herkulliset lounasleivät. Jani Kinnunen / Sivumaku

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen pohtii blogissaan voileivän roolia – ja suosittelee herkullista voileipäreseptiä.

Jani Kinnunen miettii blogissaan sitä, kuinka voileivät ovat hänen mielestään sekä yli- että aliarvostetuimpia ruokia. Samalla hän hehkuttaa Sara La Fountainin voileipäreseptiä, joka hakee vertaistaan.

– Törmäsin Sara La Fountainin herkulliseen reseptiin ranskalaisesta lounasleivästä. Se herätti heti muistot kahdesta unohtumattomasta leipäkokemuksesta, Kinnunen toteaa.

Ruokabloggaaja suosittelee valmistamaan lihaisia viikunaleipiä joko lounaaksi, välipalaksi tai punaviinilasillisen seuraksi. Hienostuneet voileivät tekivät Kinnuseen todellisen vaikutuksen.

– Tuoretta, mehevää viikunaa löytyy juuri nyt hyvin kaupoista. Aivan törkyisen hyvää lounaalle, illanviettoon punkkulasin oheen tai hemmottelevaksi välipalaksi! Kinnunen kirjoittaa

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.