Valmista voileivät uudella tavalla: "Aivan törkyisen hyvää"

lounasleipa
Viikuna täydentää herkulliset lounasleivät. Jani Kinnunen / Sivumaku

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen pohtii blogissaan voileivän roolia – ja suosittelee herkullista voileipäreseptiä.

Jani Kinnunen miettii blogissaan sitä, kuinka voileivät ovat hänen mielestään sekä yli- että aliarvostetuimpia ruokia. Samalla hän hehkuttaa Sara La Fountainin voileipäreseptiä, joka hakee vertaistaan.

– Törmäsin Sara La Fountainin herkulliseen reseptiin ranskalaisesta lounasleivästä. Se herätti heti muistot kahdesta unohtumattomasta leipäkokemuksesta, Kinnunen toteaa.

Ruokabloggaaja suosittelee valmistamaan lihaisia viikunaleipiä joko lounaaksi, välipalaksi tai punaviinilasillisen seuraksi. Hienostuneet voileivät tekivät Kinnuseen todellisen vaikutuksen.

– Tuoretta, mehevää viikunaa löytyy juuri nyt hyvin kaupoista. Aivan törkyisen hyvää lounaalle, illanviettoon punkkulasin oheen tai hemmottelevaksi välipalaksi! Kinnunen kirjoittaa

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja