Mainos
Mainos

Valmista voileivät uudella tavalla: "Aivan törkyisen hyvää"

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen pohtii blogissaan voileivän roolia – ja suosittelee herkullista voileipäreseptiä.

Jani Kinnunen miettii blogissaan sitä, kuinka voileivät ovat hänen mielestään sekä yli- että aliarvostetuimpia ruokia. Samalla hän hehkuttaa Sara La Fountainin voileipäreseptiä, joka hakee vertaistaan.

– Törmäsin Sara La Fountainin herkulliseen reseptiin ranskalaisesta lounasleivästä. Se herätti heti muistot kahdesta unohtumattomasta leipäkokemuksesta, Kinnunen toteaa.

Ruokabloggaaja suosittelee valmistamaan lihaisia viikunaleipiä joko lounaaksi, välipalaksi tai punaviinilasillisen seuraksi. Hienostuneet voileivät tekivät Kinnuseen todellisen vaikutuksen.

– Tuoretta, mehevää viikunaa löytyy juuri nyt hyvin kaupoista. Aivan törkyisen hyvää lounaalle, illanviettoon punkkulasin oheen tai hemmottelevaksi välipalaksi! Kinnunen kirjoittaa

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.