Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

MTV
Julkaistu 04.11.2019 20:00

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen kertoo, miten valmistuu hänen kaikkien aikojen pastasuosikkinsa, spaghetti alle vongole. 

– Tässä lempiruokani kaikista maailman herkuista. Valmistettuna niin yksinkertaisena kuin sen tuleekin olla, Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen ylistää. 

Jani kirjoittaa olevansa itsekin hämmentynyt siitä, miten näinkin yksinkertainen ruoka voi olla se kaikkein herkullisin. 

– Spaghetti alle vongole eli simpukkapasta on nopea ja helppo valmistaa ja vie ajatukseni heti Amalfin rannikolle  ja Napoliin. Ruokalaji on raaka-aineiden juhlaa, jossa jokainen osatekijä on merkittävä.

Ruokabloggaaja tähdentää, että raaka-aineiden täytyy tässä reseptissä olla laadukkaita ja niiden keskinäinen suhde oikea.  Hän kertoo rakastavansa ruokalajin valmistuksessa erityisesti pientä näpertelyä simpukoiden kanssa-

– Sydänsimpukoiden löytäminen on paikoin haasteellista ja kilon pussihinta vaihtelee 15 ja 25 euron välillä. Riippuen illallisen kokonaisuudesta kilon pussi riittää 2-4 syöjälle. 

Lue lisää ja katso resepti Sivumaku-blogista: Spaghetti alle Vongole

Lisää aiheesta:

Yllättävä ainesosa tekee kanasalaatista ylivoimaisen: "Voit helposti ottaa käyttöön"Arkiruokahitti! Paras kermainen kanakastike, joka valmistuu puolessa tunnissa: "Huikea maku"Arkiruoka alle vartissa! Tämä ruokatoimittajan ylistämä pasta on "ultimaattisen helppo"Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi" ”Unelmalohturuoka” syntyy vartissa – tätä mehevää pastaruokaa on lähes mahdoton vastustaa!Italialaiset ihmettelevät suomalaisten ylistämää pastareseptiä: ”Oletteko tosissanne?”
PastaRuokaSivumakuMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Pasta
  • ma16:45
    Ruokaniksit

    Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksen

  • 3.12.16:45
    Ruoka

    Ainakin yksi seikka pastapaketin kyljestä kannattaa tarkistaa

  • 28.11.18:52
    Ruokaniksit

    Pasta kypsäksi minuutissa! Alkuvalmistelut lyhentävät keittoaikaa huomattavasti

  • 27.11.16:15
    Ruoka

    Kuinka paljon on yksi annos pastaa? Näin mittaat!

  • 20.11.20:48
    Italia

    Väärennetty carbonara sai Italian raivon valtaan – ministeri vaatii EU:lta välitöntä tutkintaa