Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”

sivumaku-kanapata-1
MTV

Kolealla kesäkelillä maistuu mieltä ja ruumista lämmittävä pataruoka.

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen kertoo, että tomaattinen kanapata valkopavuilla on maukas annos puhtainta italialaista keittiötä. Ateria valmistuu helposti ja melko nopeasti ja sopii niin arkeen kuin juhlaan.

– Tämä on juuri sellaista Italiaa, johon omat näkemykseni kulminoituvat ja josta ammennan fiiliksiä muihin ruokiin. Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta, Kinnunen kirjoittaa.

Kinnusen mukaan tomaattisen kanapadan kaltaista höystöä pidetään tylsänäkin ruokana, mutta se ei vähennä sen herkullisuutta.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat