Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”

MTV
Julkaistu 11.07.2019 17:02

Valpuri Haapala

valpuri.haapala@mtv.fi

Kolealla kesäkelillä maistuu mieltä ja ruumista lämmittävä pataruoka.

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen kertoo, että tomaattinen kanapata valkopavuilla on maukas annos puhtainta italialaista keittiötä. Ateria valmistuu helposti ja melko nopeasti ja sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Katso resepti:

Italialainen, tomaattinen kanapata valkopavuilla

– Tämä on juuri sellaista Italiaa, johon omat näkemykseni kulminoituvat ja josta ammennan fiiliksiä muihin ruokiin. Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta, Kinnunen kirjoittaa.

Kinnusen mukaan tomaattisen kanapadan kaltaista höystöä pidetään tylsänäkin ruokana, mutta se ei vähennä sen herkullisuutta.

Lisää aiheesta:

Testaa Janin maukas ja nopea arkiruoka: "Liikkuu jossain curryn ja pastan välimaastossa"Ruokabloggarin helppo resepti toteuttaa kaikki toiveet – tätä superherkkua on pakko kokeilla: "Maistuu tilanteessa kuin tilanteessa"Uskomattoman simppeli arkiruoka! Supermaukas kastike valmistuu pastan kypsyessäSyksyn lämmittävin herkku on tässä! Bloggarin moussaka on yllättävän helppo – ja "pirun herkullinen"!Pääsiäisen 15 herkullisinta lammas- ja karitsareseptiä – maista "Välimeren rantojen lämpimät aromit""Helppo ja maukas kanaruoka" – kokeile arjen pelastajaa, joka saa makua pekonista!
IllallinenMaailman keittiötSivumakuRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Illallinen
  • 15.09.201814:02
    Ruokaniksit

    Viisi raaka-ainetta, jotka saattavat pilata ruokaelämyksen – ethän tarjoa näitä illallisvieraillesi!

  • 19.03.201714:01
    Kala

    Helpoin ja maukkain lohiresepti ikinä – tätä on kokeiltava!

  • 29.07.201611:08
    Kokit

    Romanttinen illallinen meni pahasti mönkään – mitä ihmettä tämän ravintolan henkilökunta ajatteli?

  • 14.12.201422:02
    Joulu

    Hauskoja faktoja jouluruoasta: Tiedätkö, missä on syöty riikinkukkoa?

  • 18.09.201421:47
    Painonhallinta

    Eroon iltanapostelusta! 3 vinkkiä laihduttajalle