Mainos
Mainos

Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”

Kolealla kesäkelillä maistuu mieltä ja ruumista lämmittävä pataruoka.

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen kertoo, että tomaattinen kanapata valkopavuilla on maukas annos puhtainta italialaista keittiötä. Ateria valmistuu helposti ja melko nopeasti ja sopii niin arkeen kuin juhlaan.

– Tämä on juuri sellaista Italiaa, johon omat näkemykseni kulminoituvat ja josta ammennan fiiliksiä muihin ruokiin. Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta, Kinnunen kirjoittaa.

Kinnusen mukaan tomaattisen kanapadan kaltaista höystöä pidetään tylsänäkin ruokana, mutta se ei vähennä sen herkullisuutta.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja