Mainos

Nyt on lihaisaa! Jani teki älyttömän hyvän ja tuhdin leivän: "Pitäisi olla lounassuosikki Suomessa"

Sivumaku-ruokabloggajaa Jani Kinnunen testasi Yhdysvalloissa suositun leivän valmistamista kotikeittiössä. 

Oletko koskaan kuullut Reuben Sandwichista? Tämä amerikkalainen leipäsuosikki hurmasi Sivumaku-ruokablogia MTV:llä pitävän Jani Kinnusen

– Reuben Sandwich on rapsakka leipä, jonka väliin tulee tuhti annos suolalihaa, hapankaalia, emmentalia tai gruyeria sekä kaiken kruunaava loraus hitusen säpäkkää majoneesi-ketsuppipohjaista Russian dressingia, Jani kuvailee blogissaan.

Koska Jani käytti omassa leivässään lihana pastramia, leipä oli oikeastaa Reubenin sijaan Rachel Sandwich. Joka tapauksessa bloggaaja suosittelee kokeilemaan tuhtia herkkua kotona. 

– Reuben Sandwich tulisi olla pubiruokasuosikki myös Suomessa. Sen tulisi olla myös lounassuosikki. Bistrosuosikki. Yöpalasuosikki. Aamiaissuosikki. Aina on hyvä hetki Reuben Sandwichille, Jani sanoo.

–  Tämän sänkkärin vahvuus piilee paitsi upean runsaassa makumaailmassa, myös sen monikäyttöisyydessä. Leivän kylkeen sopii täydellisesti kuppi kahvia, tuoppi olutta tai lasi kevyttä punaviiniä tai runsasta, mutta ei tammista valkoviiniä, hän jatkaa.

Katso resepti ja lue lisää Sivumaku-blogista: Reuben Sandwich – jenkkien bistroklassikko

***

Videolla asiantuntija paljastaa juurileivonnan salat:

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja