Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

sivumaku-marsala-kana
Marsala-kana on Janin mukaan maultaan mukavan lempeä ja aistikas. MTV

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen kokkasi maukasta Marsala-kanaa, joka on helppo, yksinkertainen sekä herkullinen olematta suomalaiseen makuun liian eksoottinen. 

Jani Kinnusen mukaan Marsala-kana on lohturuokaa parhaimillaan italialaisella otteella. Annoksen valmistamiseen menee vain puoli tuntia.

– Marsala-kanan tulisi olla jokaisen suomalaisen tuntema ruokalaji, Jani kommentoi. 

– Paistat ohueksi nuijitut ja leivitetyt broilerifileet ja viimeistelet ne marsala-liemessä herkkusienten kera, Jani kertoo.

Marsala-viini maksaa Janin mukaan noin 9 euroa, ja pullo on juuri sopivan kokoinen kokkaamiseen. Makeasta viinistä jää vielä puolet jäljelle esimerkiksi jälkiruokia varten.

Jani tarjoilee annoksen italialaiseen tyyliin pastan tai risoton jälkeen, mutta höysteeksi käy myös pasta, riisi, peruna tai salaatti.

Lue lisää ja testaa resepti Sivumaku-blogista: Marsala-kana – helppo, nopea ja herkullinen

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja