Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

Marsala-kana on Janin mukaan maultaan mukavan lempeä ja aistikas.
Marsala-kana on Janin mukaan maultaan mukavan lempeä ja aistikas. MTV
Julkaistu 01.12.2019 18:01

Riika Tauriainen

riika.tauriainen@mtv.fi

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen kokkasi maukasta Marsala-kanaa, joka on helppo, yksinkertainen sekä herkullinen olematta suomalaiseen makuun liian eksoottinen. 

Jani Kinnusen mukaan Marsala-kana on lohturuokaa parhaimillaan italialaisella otteella. Annoksen valmistamiseen menee vain puoli tuntia.

– Marsala-kanan tulisi olla jokaisen suomalaisen tuntema ruokalaji, Jani kommentoi. 

– Paistat ohueksi nuijitut ja leivitetyt broilerifileet ja viimeistelet ne marsala-liemessä herkkusienten kera, Jani kertoo.

Marsala-viini maksaa Janin mukaan noin 9 euroa, ja pullo on juuri sopivan kokoinen kokkaamiseen. Makeasta viinistä jää vielä puolet jäljelle esimerkiksi jälkiruokia varten.

Jani tarjoilee annoksen italialaiseen tyyliin pastan tai risoton jälkeen, mutta höysteeksi käy myös pasta, riisi, peruna tai salaatti.

Lue lisää ja testaa resepti Sivumaku-blogista: Marsala-kana – helppo, nopea ja herkullinen

Lisää aiheesta:

Kati vinkkaa täydellisen lisukkeen lihalle ja kanalle: "Tämä on helppotekoinen ja maistuva"Testaa Janin maukas ja nopea arkiruoka: "Liikkuu jossain curryn ja pastan välimaastossa"Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"Ruokabloggarin jauhelihakastike on kaukana kouluaikojen ”hirvitysversiosta” – tällä reseptillä syntyy täydellinen bolognese Internetin suosituin kanaresepti taipuu myös lihapulliksi – "samalla saa hyvän tekosyyn ostaa pullon marsalaa"Internetin suosituin kanaresepti: "Helppo, supernopea ja mielettömän maukas"
SivumakuKanaruokaRuokablogiRuokaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 24.11.201914:02
    Pasta

    Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi"

  • 04.11.201920:00
    Pasta

    Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

  • 25.09.201908:08
    Ruoka

    Jani yritti tehdä kotona McDonald’sin burgeriklassikon, mutta pieleen meni: "Tästä tuli sata kertaa parempi"

  • 11.07.201917:02
    Illallinen

    Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”

  • 07.06.201917:05
    Ruoka

    "Upea makukokemus" – ruokabloggaaja vinkkaa helpon reseptin, jossa voit käyttää valmistahnaa ja makkaraa