Broilerin paneroiminen saattaa tuntua turhan työläältä, mutta nämä kuorrutetut broileripalat valmistuvat helposti ja nopeasti.
Pääkuvan videolla Kari Aihinen valmistaa kanaa ja riisiä.
Paneroitu broileri on erityisen maukasta, kun se kuorrutetaan kastikkeella ja maukkailla sipsinmuruilla. Uunituoreita rapsakoita nugetteja voi dipata esimerkiksi majoneesiin tai dippikastikkeeseen.
Tastyn ideoima ruoka on valmista noin puolessa tunnissa. Käytä reseptissä lempi barbequekastikettasi tai tee sellainen itse. Sipsit korvaavat reseptissä perinteisimmin käytetyt leivänmurut, mutta voit halutessasi käyttää myös leivänmuruja.
BBQ-paneroitua broileria
2 suurehkoa broilerin rintaleikettä
2 dl barbequekastiketta
200 g barbeque-maustettuja sipsejä
