Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Vain 3 ainesosaa ja saat syntisen hyvää broileria – valmistuu vaivatta alle puolessa tunnissa

7:58Kari Aihinen ja Matinkylän kana
Julkaistu 17.07.2019 13:06

Emmi Niiniaho

Broilerin paneroiminen saattaa tuntua turhan työläältä, mutta nämä kuorrutetut broileripalat valmistuvat helposti ja nopeasti.

Pääkuvan videolla Kari Aihinen valmistaa kanaa ja riisiä.

Paneroitu broileri on erityisen maukasta, kun se kuorrutetaan kastikkeella ja maukkailla sipsinmuruilla. Uunituoreita rapsakoita nugetteja voi dipata esimerkiksi majoneesiin tai dippikastikkeeseen.

Tastyn ideoima ruoka on valmista noin puolessa tunnissa. Käytä reseptissä lempi barbequekastikettasi tai tee sellainen itse. Sipsit korvaavat reseptissä perinteisimmin käytetyt leivänmurut, mutta voit halutessasi käyttää myös leivänmuruja.

BBQ-paneroitua broileria

2 suurehkoa broilerin rintaleikettä
2 dl barbequekastiketta
200 g barbeque-maustettuja sipsejä

paneroitu kana broileri nugetti
Valmiit nugetit ovat parhaimmillaan uunituoreina.Shutterstock

Esilämmitä uuni 190 asteeseen.

Pilko rintaleikkeet pienemmiksi paloiksi ja aseta kulhoon. Lisää kulhoon kastike ja sekoita niin, että kastike peittää kaikki broilerin palaset.

Aseta sipsit suureen suljettavaan pussiin ja murskaa ne haluamasi kokoiseksi silpuksi (pienempi murska tarttuu paremmin broilerin pintaan).

Päällystä jokainen broilerinpalanen yksitellen sipsimuruilla ja aseta leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle tai öljyllä voideltuun uunivuokaan.

Paista uunissa noin 12 minuuttia tai kunnes broileri on kullanruskeaa.

Valmista paneroidun broilerin lisukkeeksi esimerkiksi yrtti- tai aiolikastiketta: Kolme kylmää kesäkastiketta.

Kokeile myös: Kuuden minuutin pikalohi sopii niin arkeen kuin juhlaan – tätä supersimppeliä reseptiä on pakko kokeilla

Lähde: Tasty 

Lisää aiheesta:

Nyt on helppo kanaruoka! Nopea panerointi broilerinfileille ja vain vähän aineksia: "Koko perhe palvoo"Supersimppeli broileriruoka! Jopa leivittäminen tehty mahdollisimman helpoksi: "Vastustamattomia broilerinfileitä, joita koko perhe palvoo"Ruokatoimittaja hehkuttaa älyttömän hyvää hunajakanaa – valmista puolessa tunnissa: "Halpaa ja helppoa valmistaa"Mahtava uunibroileri, joka sulaa suuhun – tämä helppo ruokalaji tekee arjesta juhlaa!Broilerinfileet pöytään entistäkin nopeammin – helppo kikka takaa mehukkaan lopputuloksen Paahdettu kana perulaisittain korianterikastikkeen kera
RuoanlaittoRuokaBroileriKanaruokaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoanlaitto
  • ma17:22
    Ruoka

    Palkitulta kokilta yllättävä vinkki: "Myrkyksi" tuomittu raaka-aine onkin erinomainen mauste

  • 16.10.08:34
    Ruoka

    Keititkö vahingossa "surumunan"? Tätä se tarkoittaa

  • 10.10.08:38
    Ruoka

    "Ihmejauhot" korvaavat korppujauhot – oletko testannut?

  • 6.10.07:47
    Keittiö

    Mikrojen käyttöohjeissa on omituinen yksityiskohta

  • 29.9.17:17
    Ruoka

    Jauhelihakastikkeeseen kannattaa lisätä yllättävä ainesosa: "Vau!"