Mainos

Vähäkalorinen ja vitamiinipitoinen aamupala - aloita aamusi tällä

Valmista itse terveellistä mysliä tuoreista hedelmistä. Tämä vähäkalorinen ja vitamiinipitoinen herkku antaa energiaa pitkälle päivään.

Kaupan murot ja myslit saattavat olla melkoisia rasva- ja sokeripommeja. Terveellisemmän vaihtoehdon valmistaminen onnistuu kuitenkin helposti. Kokeile valmistaa itse tätä viljatonta mysliä, joka sisältää runsaasti vitamiineja, kuituja ja proteiinia. Aloita aamusi energisellä aamupalalla, ja voi hyvin koko päivä.

Tuoreet hedelmät tuovat aamiaiseesi sekä raikkautta että vitamiineja. Omena ja appelsiini ovat erittäin kuitupitoisia hedelmiä, ja ne sisältävät paljon C-vitamiinia. Banaanit tuovat annokseen kaliumia ja rautaa, ja sydänystävälliset mantelit puolestaan kasvattavat annoksen proteiinipitoisuutta. Lisää myslin sekaan maitoa ja viimeistele annos verenpainetta alentavalla kanelilla. Oikea superaamiainen on valmis!  

Hedelmämysli

1 vihreä omena
1/2 banaani
1/2 appelsiini
1 rkl kuivattuja hedelmiä (esimerkiksi rusinoita, karpaloita tai ananaksia)
1/2 dl manteleita
1/2 tl kanelia
1/8 tl jauhettua inkivääriä
maitoa

Kuori ja pilko omena, banaani ja appelsiini pieniksi paloiksi, ja laita kulhoon. Lisää kuivatut hedelmät ja mantelit. Kaada kylmä maito päälle ja ripottele pinnalle kaneli ja inkivääri.


Lähde: greatist.com

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja