Mainos

Uusi airfryer-niksi villitsee: Näin teet nerokkaita pastasipsejä!

Uusi pastavillitys leviää nyt videopalvelu TikTokissa. Pastasta valmistetaan airfryerissa nerokasta naposteltavaa.

Videolla: Voiko kananmunia keittää airfryerilla? Testasimme!

Insider-sivustolla kerrotaan TikTokin uudesta villityksestä, jossa pastaa friteerataan ilmafriteerauskeittimessä eli airfryerissa. Hittiniksin takana on TikTok-käyttäjä @feelgoodfoodie, joka nosti myös suomalaisen reseptihitin, uunifetapastan, kansainväliseen menestykseen viime helmikuussa. Uunifetapasta on alun perin suomalaisen Liemessä-ruokabloggaaja Jenni Häyrisen resepti. Pastaohje niitti menestystä ensin Suomessa, kunnes se lähti leviämään TikTokissa kansainvälisestikin.

Pastasipsit airfryerissa

Nyt TikTokissa kuhistaan kuitenkin @feelgoodfoodie’n eli Yumna Jawadin pastasipseistä. Tavallisesta pastasta voi siis tehdä nerokkaalla tavalla sipsejä, kun pastaa laittaa kypsymään airfryeriin. Pastasipsejä voi syödä perunalastujen lailla vaikkapa dipattuna.

@feelgoodfoodie

#pastachips are my new favorite chips! They’re so good and make the best appetizer! #pastatiktok #summertime

♬ Music Food (Director Cut Mix) - Chad

Jos video ei näy, katso se täältä.

Pastasipsien #pastachips -hashtag on saavuttanut TikTokissa jo yli 250 miljoonaa katselukertaa. Käyttäjät ovat keksineet omia versioitaan reseptihitistä. 

Alkuperäisessä ohjeessa keitettyä pastaa sekoitetaan parmesaanijuustoon ja oliiviöljyyn, jonka jälkeen pastaa paistetaan 200-asteisessa airfryerissa 10 minuuttia. Lopuksi pastasipsejä dipataan vielä fetasta ja kreikkalaisesta jogurtista tehtyyn dippiin. Video on kerännyt TikTokissa jo yli 19 miljoonaa katselukertaa.

Lähde: Insider

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja