Uusi airfryer-niksi villitsee: Näin teet nerokkaita pastasipsejä!

0:49 Kananmunia airfryerilla? Testasimme voiko kananmunat todella "keittää" vempeleellä

Uusi pastavillitys leviää nyt videopalvelu TikTokissa. Pastasta valmistetaan airfryerissa nerokasta naposteltavaa.

Videolla: Voiko kananmunia keittää airfryerilla? Testasimme!

Insider-sivustolla kerrotaan TikTokin uudesta villityksestä, jossa pastaa friteerataan ilmafriteerauskeittimessä eli airfryerissa. Hittiniksin takana on TikTok-käyttäjä @feelgoodfoodie, joka nosti myös suomalaisen reseptihitin, uunifetapastan, kansainväliseen menestykseen viime helmikuussa. Uunifetapasta on alun perin suomalaisen Liemessä-ruokabloggaaja Jenni Häyrisen resepti. Pastaohje niitti menestystä ensin Suomessa, kunnes se lähti leviämään TikTokissa kansainvälisestikin.

Pastasipsit airfryerissa

Nyt TikTokissa kuhistaan kuitenkin @feelgoodfoodie’n eli Yumna Jawadin pastasipseistä. Tavallisesta pastasta voi siis tehdä nerokkaalla tavalla sipsejä, kun pastaa laittaa kypsymään airfryeriin. Pastasipsejä voi syödä perunalastujen lailla vaikkapa dipattuna.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Pastasipsien #pastachips -hashtag on saavuttanut TikTokissa jo yli 250 miljoonaa katselukertaa. Käyttäjät ovat keksineet omia versioitaan reseptihitistä. 

Alkuperäisessä ohjeessa keitettyä pastaa sekoitetaan parmesaanijuustoon ja oliiviöljyyn, jonka jälkeen pastaa paistetaan 200-asteisessa airfryerissa 10 minuuttia. Lopuksi pastasipsejä dipataan vielä fetasta ja kreikkalaisesta jogurtista tehtyyn dippiin. Video on kerännyt TikTokissa jo yli 19 miljoonaa katselukertaa.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja