Uusi aamiaisvillitys yhdistää suomalaisten lempiainekset – superterveellistä ja helppoa!

latte
Shutterstock

Uusi aamiaisvillitys yhdistää kaksi suomalaisille rakasta ainesosaa, kahvin ja kauran.

Kauralatten ideana on tehdä tavallinen latte-kahvi tuplaespressosta ja kuumasta vaahdotetusta maidosta ja ripotella sitten päälle kaurahiutaleita. Kuuma maito kypsyttää ja pehmittää hiutaleet.

Juoma on helpointa nauttia lusikalla sen paksun rakenteen vuoksi.



Kaurajuomasta on olemassa erilaisia versioita. Joissain kahviloissa juomaan sujautetaan pähkinöitä, manteleita ja rusinoita, toisaalla juoma taas viimeistellään paahdetulla myslillä eli granolalla. 

Lähde: Foodbeast

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja