Uusi aamiaisvillitys yhdistää suomalaisten lempiainekset – superterveellistä ja helppoa!

latte
Shutterstock

Uusi aamiaisvillitys yhdistää kaksi suomalaisille rakasta ainesosaa, kahvin ja kauran.

Kauralatten ideana on tehdä tavallinen latte-kahvi tuplaespressosta ja kuumasta vaahdotetusta maidosta ja ripotella sitten päälle kaurahiutaleita. Kuuma maito kypsyttää ja pehmittää hiutaleet.

Juoma on helpointa nauttia lusikalla sen paksun rakenteen vuoksi.



Kaurajuomasta on olemassa erilaisia versioita. Joissain kahviloissa juomaan sujautetaan pähkinöitä, manteleita ja rusinoita, toisaalla juoma taas viimeistellään paahdetulla myslillä eli granolalla. 

Lähde: Foodbeast

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!