Uusi aamiaisvillitys yhdistää suomalaisten lempiainekset – superterveellistä ja helppoa!
Uusi aamiaisvillitys yhdistää kaksi suomalaisille rakasta ainesosaa, kahvin ja kauran.
Kauralatten ideana on tehdä tavallinen latte-kahvi tuplaespressosta ja kuumasta vaahdotetusta maidosta ja ripotella sitten päälle kaurahiutaleita. Kuuma maito kypsyttää ja pehmittää hiutaleet.
Juoma on helpointa nauttia lusikalla sen paksun rakenteen vuoksi.
Kaurajuomasta on olemassa erilaisia versioita. Joissain kahviloissa juomaan sujautetaan pähkinöitä, manteleita ja rusinoita, toisaalla juoma taas viimeistellään paahdetulla myslillä eli granolalla.
Lähde: Foodbeast
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan