Starbucksin uutuustuotteesta kohu: Järkyttävä sokeripommi ylittää kolminkertaisesti suositukset
Starbucksin uutuusjuoma on nostattanut kohun. Juoma sisältää lähes kolme kertaa enemmän sokeria kuin päivässä kannattaisi syödä.
Starbucksin uusi Double Double Fudge Bar Frappuccino-kahvijuoma sisältää tuplasti enemmän suklaakastiketta kuin aiemmin. Täysmaitoon tehty kahviherkku kermavaahdolla sisältää käsittämättömät 67 grammaa sokeria, mikä käytännössä tarkoittaa lähes 17 teelusikallista eli jopa kolminkertaista määrää suosituksiin nähden. Juoma sisältää kahvia, maitoa ja vaniljasiirappia kuorrutettuna suklaisella kermavaahdolla.
WHO:n suositusten mukaan sokeria tulisi saada korkeintaan viiden prosentin verran päivittäisestä kokonaisenergiansaannista, joka 2000 kilokalorin kulutuksella tarkoittaa kuutta teelusikallista.
Sokeripitoisuudestaan huolimatta tai ehkä juuri siksi juoma on saanut innostuneen vastaanoton asiakkaiden keskuudessa. Frappuccinoa on ylistetty ympäri sosiaalista mediaa.
Lähde: Daily Mail
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan