Jotain uutta aamupuuron joukkoon? Maailmankuulu kokki suosittelee yllättävää ainesosaa
Kaurapuuro, tuo kaikkien aamupalojen äiti. Jokaisella tuntuu olevan oma tapansa nauttia puuronsa. Maailmankuulu kokki suosittelee oliiviöljyä ja sormisuolaa.
Alkavatko perinteiset marjat, hillot tai arkisempi voisilmä kaurapuuron joukossa jo kyllästyttää?
Jos kuva ei näy, katso se täältä.
VINKKI: Voit lisätä puuron päälle myös mustapippuria suoraan myllystä
Jos haluat syödä kaurapuuroa kuten maailmankuulut kokit, noudata italialaissyntyisen Giada De Laurentiis´in neuvoa. Food Networkilla oman shownsa emäntänä toimiva tv-kokki tykkää syödä aamupuuronsa suolaisena. Hän lisääkin kaurapuuroon oliiviöljyä ja vähän sormisuolaa päälle.
Lähde: Popsugar
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan