Erikoiskahvit muuttuvat diskopalloiksi – joisitko kimaltavaa kahvia?

shutterstock_6486022691
Kuvan lähde Shutterstock, toinen kuva Instagram. Shutterstock, kuvakaappaus Instagram

Maistuisiko sinulle kimaltava timantti- tai kultacappuccino? Ei hätää, tätä glitteriä on turvallista syödä.

Keväällä Makuja-sivusto uutisoi erikoisesta mustasta lattesta, joka hurmasi maailmalla. Nyt pimeän syksyn tullen trendikahvi saa kuitenkin pinnallensa kimalletta. Kirjaimellisesti loistavan juoman ulkonäkö voi ainakin saada glitteriä ja kahvia rakastavat totisesti innostumaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Coffee by Di Bella -kahvila Mumbaissa, Intiassa on glitter-kahvin takana. Kahvila on lisännyt listalleen omat ihanat erikoisuutensa nimeltään 'Timantti Cappuccino' ja 'Kulta Cappuccino'.

Kimaltava kahvi tehdään aivan samaa tapaan kuin normaalikin cappuccino maitovaahdosta sekä espressosta, mutta päälle lisätään syötävää glitter-koristetta, joka antaa juomalle sen "timanttisen" ulkonäön.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kahvista Instagramiin kuvan julkaissut käyttäjä supri_30 kertoo, että "glitter antaa kahville kermaisemman koostumuksen, mutta jättää myös kimaltavaa huulikiiltoa suulle."

Tällä hetkellä kimaltavaa juomaa on kuitenkin vain tarjolla Intiassa kahvilaketjun liikkeissä 200 Intian rupian eli noin 2,60 euron hintaan.

Lähde: FoxNews, Facebook, Instagram

***


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää jälleen suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Kolmen päivän vierailun aikana kokeillaan rohkeasti uusia raaka-aineita, opitaan maistamaan erilaisia makuja ja haastetaan vanhoja tottumuksia. Kyytiä saavat niin pakastepizzat, sokerikoukut kuin ruokahävikkiongelmat ja tilalle tulevat monipuoliset, värikkäät annokset sekä suunnitelmallisuus. Luvassa on iloista yhdessä tekemistä ja tärkeitä oivalluksia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja