Erikoiskahvit muuttuvat diskopalloiksi – joisitko kimaltavaa kahvia?

shutterstock_6486022691
Kuvan lähde Shutterstock, toinen kuva Instagram. Shutterstock, kuvakaappaus Instagram

Maistuisiko sinulle kimaltava timantti- tai kultacappuccino? Ei hätää, tätä glitteriä on turvallista syödä.

Keväällä Makuja-sivusto uutisoi erikoisesta mustasta lattesta, joka hurmasi maailmalla. Nyt pimeän syksyn tullen trendikahvi saa kuitenkin pinnallensa kimalletta. Kirjaimellisesti loistavan juoman ulkonäkö voi ainakin saada glitteriä ja kahvia rakastavat totisesti innostumaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Coffee by Di Bella -kahvila Mumbaissa, Intiassa on glitter-kahvin takana. Kahvila on lisännyt listalleen omat ihanat erikoisuutensa nimeltään 'Timantti Cappuccino' ja 'Kulta Cappuccino'.

Kimaltava kahvi tehdään aivan samaa tapaan kuin normaalikin cappuccino maitovaahdosta sekä espressosta, mutta päälle lisätään syötävää glitter-koristetta, joka antaa juomalle sen "timanttisen" ulkonäön.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kahvista Instagramiin kuvan julkaissut käyttäjä supri_30 kertoo, että "glitter antaa kahville kermaisemman koostumuksen, mutta jättää myös kimaltavaa huulikiiltoa suulle."

Tällä hetkellä kimaltavaa juomaa on kuitenkin vain tarjolla Intiassa kahvilaketjun liikkeissä 200 Intian rupian eli noin 2,60 euron hintaan.

Lähde: FoxNews, Facebook, Instagram

***

Näin teet maistuvan munakahvin kotona 0:47

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.