Itse tehty "frozen yogurt" syntyy käden käänteessä – tarvitset vain kaksi asiaa!
Viilentävä jogurttitikku syntyy helposti kotipakastimessa.
Jäädytetyt jogurtit saapuivat Suomeen muutama vuosi sitten. Herkkua on pidetty kevyempänä vaihtoehtona jäätelölle. Jäädytettyä jogurttia on helppo tehdä myös itse. Tätä herkkua varten tarvitset vain jogurttipurkin ja lusikan.
Parhaiten tarkoitukseen sopii jogurttipurkki, jonka pohjalla on hilloa. Sekoita purkissa oleva jogurtti ja hillo marjaiseksi tai hedelmäiseksi sekoitukseksi, tökkää joukkoon lusikka ja laita purkki pakastimeen jäähtymään. Jäädytetty jogurttitikku helppo syödä suoraan lusikasta.
Katso ohjeet videolta!
Lähde: Tastemade
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa