Uskomattoman helppo arkiruoka: Kastike valmistuu pastan kypsyessä

katkarapu-sitruunapasta

Arkena moni valmistaa mieluiten mahdollisimman maukasta ruokaa – ja tietysti mahdollisimman nopeasti. Sitruunainen katkarapupasta täyttää heittämällä nämä toimivalle arkiruoalle asetetut vaatimukset.

Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen vinkkaa tuoreessa postauksessaan helpon pastareseptin, joka sopii erityisen kiireisen arjen keskellä kotiruokaa valmistaville.

– Viime viikko oli melkoisen kiireinen (kuten koko alkuvuosi) ja halusin nopeaa ja raikasta ruokaa. Raikkaudesta mieleeni tulee ensimmäisenä aina sitruuna ja katkarapu, joten niillä mentiin, bloggaaja valottaa reseptin taustoja.

Sitruunainen katkarapukastike valmistuu hyvin nopeasti – ja parhaimmillaan kotikokki joutuu odottamaan vain pastan kypsymistä.

– Ja mikä parasta, pastakastike valmistuu pastan kypsentyessä, bloggaaja hehkuttaa.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja