Uskomattoman helppo arkiruoka: Kastike valmistuu pastan kypsyessä

katkarapu-sitruunapasta

Arkena moni valmistaa mieluiten mahdollisimman maukasta ruokaa – ja tietysti mahdollisimman nopeasti. Sitruunainen katkarapupasta täyttää heittämällä nämä toimivalle arkiruoalle asetetut vaatimukset.

Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen vinkkaa tuoreessa postauksessaan helpon pastareseptin, joka sopii erityisen kiireisen arjen keskellä kotiruokaa valmistaville.

– Viime viikko oli melkoisen kiireinen (kuten koko alkuvuosi) ja halusin nopeaa ja raikasta ruokaa. Raikkaudesta mieleeni tulee ensimmäisenä aina sitruuna ja katkarapu, joten niillä mentiin, bloggaaja valottaa reseptin taustoja.

Sitruunainen katkarapukastike valmistuu hyvin nopeasti – ja parhaimmillaan kotikokki joutuu odottamaan vain pastan kypsymistä.

– Ja mikä parasta, pastakastike valmistuu pastan kypsentyessä, bloggaaja hehkuttaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.