Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tämä on arkiresepti, jota on pakko kokeilla: "Ehtaa ruokapornoa!"

Parmesaanikana on sekä helppo että nopea valmistaa.
Parmesaanikana on sekä helppo että nopea valmistaa.
Julkaistu 21.09.2016 17:31
Toimittajan kuva

Heli Mettänen

heli.mettanen@mtv.fi

Helpot, nopeat ja herkulliset arkiruokareseptit ovat voimavara, jonka avulla onnistutaan tuomaan makuelämyksiä kiireisen arjen keskelle. Poimi yksi nämä vaatimukset täyttävä kanaresepti!

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen bongasi vastikään sosiaalisesta mediasta videon kanareseptistä, joka vaikutti olevansa vertaansa vailla. Parmesaanikana meni heti testiin, eikä Kinnunen joutunut pettymään.

– Tämän metodin bongasin Facebookista, jossa silmien eteen pyörähti lautasellinen ehtaa ruokapornoa ja pakotus kokeilla ohjetta asap, Kinnunen kirjoittaa Sivumaku-blogissaan.

Kinnunen jakaa myös vinkkinsä siihen, kuinka parmesaanikanan valmistumista voi nopeuttaa entisestään.

– Jos haluat nopeuttaa ruokaa, laita aluksi tomaattisoosi tulille eri kattilassa ja paista kana sillä välin. Silloin ruoka valmistuu puolessa tunnissa eikä varsinaiseen aktiiviseen tekemiseen kulu kuin vartti.

Katso Pollo alla Parmigianan resepti täältä!

Tykkää Sivumaku-ruokablogista Facebookissa!

Lisää aiheesta:

Harrin helppo ohje: "Resepti elämäsi parhaaseen caesarsalaattiin"Arkiruokahitti! Natalian helppo pasta sai käsittämättömän suosion: "Mahdotonta mokata"Mahtava ja helppo kanaresepti uunissa: "Ruoka, josta pitävät kaikki""Supermaukas ruoka" – voikanan reseptiä on pakko kokeilla!Järjettömän hyvä lasagne, joka yllättää – varo hurmaavaa vaikutusta!Uusi versio peltilihapiirakasta yllättää: Ei jauhelihaa, mutta parempaa?
SivumakuBroileriMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 01.12.201918:01
    Kanaruoka

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 24.11.201914:02
    Pasta

    Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi"

  • 04.11.201920:00
    Pasta

    Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

  • 25.09.201908:08
    Ruoka

    Jani yritti tehdä kotona McDonald’sin burgeriklassikon, mutta pieleen meni: "Tästä tuli sata kertaa parempi"

  • 11.07.201917:02
    Illallinen

    Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”