Ruokabloggarin helppo resepti toteuttaa kaikki toiveet – tätä superherkkua on pakko kokeilla: "Maistuu tilanteessa kuin tilanteessa"
Sivumaku-bloggarin katkaravuilla höystetty enchilada-vuoka on omiaan viikonlopun herkutteluun.
Perinteisesti meksikolaisissa enchilada-resepteissä rullalle käärityt maissitortillat kuorrutetaan ja paistetaan uunissa. Tässä Sivumaku-blogia pitävän Jani Kinnusen reseptissä mutkat on oiottu suoriksi, ja ruokalaji valmistetaan uunin sijaan liedellä.
– Tässä helppo ja herkullinen tortillavuoka, joka maistuu tilanteessa kuin tilanteessa. Vähän kuin pannulla tehty lasagne meksikolaisittain, Kinnunen kirjoittaa blogissaan.
Jos katkaravut eivät maistu, ei hätää. Täytteiden kanssa vain mielikuvitus on rajana.
– Tätä on myös helppo muunnella maun ja jääkaapin sisällön mukaan, Kinnunen lisää.
Enchilada-reseptin löydät Sivumaku-blogista täältä.
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut