Uskomaton suklaakeksintö ihmetyttää – kuin yksittäispakattu sulatejuustoviipale!

suklaa
Suklaa kuuluu monen paheisiin. Shutterstock

Japanilaiset ovat tunnettuja erikoisista elintarvikkeistaan, ja uusin ihmetystä herättävä tuote on suomalaisten tuntemia yksittäispakattuja sulatejuustoviipaleita muistuttava suklaakeksintö.

Monelle paahtoleivän päällä maistuu kinkun ja juuston lisäksi erityisen hyvin suklaa. Japanilaiset ovat ottaneet tästä ajatuksesta kaiken irti ja kehittäneet leivän päälle sopivan suklaatuotteen, joka on erityisen helppo annostella muotonsa vuoksi.

Ohueen muoviin pakattuja yksittäispakattuja sulatejuustoviipaleita muistuttavaa suklaatuotetta myydään japanilaisissa ruokakaupoissa. Kun tuotetta kuumentaa, se sulaa leivän päälle aivan samaan tapaan kuin suklaatuotteet tai juusto.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.