Unohda mikro! Kolme tapaa lämmittää pizza

pizza
Shutterstock

Lähipizzeriasta tilatusta herkullisen höyryävästä pizzasta jää usein tähteitä seuraavankin päivän varalle. Ongelmana kuitenkin on, että pizza ehtii yön aikana vettyä ja menettää rapean koostumuksensa.

Miten pizzasta voisi siis saada seuraavanakin päivän tuoreen rapean? Poimi kolmen food52-sivuston haastatteleman ammattilaisen omat vinkit pizzan lämmittämiseen! paistinpannu.

Paistinpannu ja tilkka vettä

Amerikkalaisen Roberta-pizzerian pizzamestari Anthony Falco suosittelee lämmittämään kylmää pizzapalaa pannulla keskilämmöllä muutaman minuutin ajan. Kun pohja on rapea, Falco neuvoo lisäämään tilkan vettä pannulle ja kääntämään lämmöt hiljaiselle ja laittamaan kannen pannun päälle minuutiksi. Lopputuloksena juusto sulaa pizzan päällä ja pohja muuttuu erityisen rapeaksi.

Valurautapannu ja loppusilaus uunissa

Kitchen manager Derek Laughren suosittelee käyttämään pizzan lämmittämiseen valurautapannua. Hän suosittelee viimeistelemään pizzan lämmittämisen uunissa.

Paistinpannu ja pala foliota

Pizza a Casa Cooking Schoolin perustaja, Mark Bello suosittelee ottamaan lämmittämiseen avuksi myös palan foliota. Kun lämmitettävän pizzan peittää foliolla, on lopputulos erityisen mehukas.

KATSO RESEPTI:  Pizza Margarita Herlevi

Lähde: Food52.com

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja