Miten pakastepizzasta saa astetta parempaa? Koostimme vinkit pakastepizzan tuunaukseen.
Videolla: Kaksi pakastepizzaa yhdellä paistolla! Paista pellin sijaan suoraan ritilällä.
Insider-sivusto kysyi ammattikokeilta, miten he muuntavat pakastepizzan kotitekoisen makuiseksi. Kokeilta irtosi hyödyllisiä vinkkejä pakastepizzan tuunaukseen. Nappasimme kokkien parhaat vinkit ja lisäsimme joukkoon muutaman oman tärpin! Oletko sinä tehnyt pakastepizzasi näin?
Muista tarpeeksi kuuma uuni
Kokki Amy Riolo muistuttaa, että on tärkeä odottaa uunin lämpeämistä, ennen kuin pizzan tyrkkää sisään. Muuten lopputulos saattaa olla osittain raaka ja vettynyt.
– Paistan aina pizzan tulikuumassa uunissa, joka on esilämmitetty, Riolo sanoo.
Samalla kun laittaa uunin päälle, kannattaa pizza ottaa pakasteesta. Pakkauksen voi avata ja pizza voi odottaa huoneenlämmössä uuniin pääsyä kuumenemisajan. Pakkauksissa olevat paisto-ohjeet kannattaa aina lukea. Oman uunin erikoisuudet voivat kuitenkin vaikuttaa paistoaikaan.
– Pizzanautintoon liittyy usein kova nälkä ja sitä kautta kiire. Nälässä ei kuitenkaan kannata olla liian kiireinen. Pitää malttaa odottaa, että uuni on varmasti tarpeeksi kuuma, Dr. Oetkerin pakastepizzojen viestinnästä vastaava Katariina Iivonen kertoi aiemmin MTV:lle.
