Erityisesti yksi suomalainen ruokatuote kerää ylistystä huippukokeilta.
Kokki ja ravintoloitsija Hans Välimäki kertoi sunnuntaina Huomenta Suomessa ravintola-alan näkymistä sekä omasta tuoreesta ravintolaprojektistaan.
Haastattelussa Välimäeltä kysyttiin myös hänen rakkaudestaan ranskalaiseen keittiöön. Kokki on aiemmin kertonut vannovansa kylmän voin, lämpimän leivän ja vinegretin nimeen.
Lue myös: Hans Välimäen paras puuro on älyttömän helppo valmistaa – säilyy monta päivää
Suomalaista voita ylistetään maailmalla
Välimäki kuitenkin painottaa, että voin pitää ehdottomasti olla suomalaista, vaikka ranskalaisesta keittiöstä puhutaankin.
– Tykkään itse kylmästä voista. Se on niin hyvää. Itse asiassa suomalainen voi on valittu maailman parhaaksi voiksi, Välimäki intoili.
Lue myös: Suomalainen voi palkittiin maailman parhaana – "voin Rolls Royce"
Ulkomailla eri tilaisuuksissa ja ravintoloissa kokannut huippukokki kertoo vieneensä yleensä omat voit mukanaan Suomesta.
