Tyylikäs vai tylsä – mitä viinivalintasi kertoo sinusta?

viinivalinta

Tiesitkö, että viinivalintasi voi kertoa paljon persoonallisuudestasi? Lue leikkimielinen analyysi viinien maailmasta. 

Tilaatko aina samaa viiniä, vai kulkeeko ravintolakäyntisi samalla kaavalla? Viinivalintasi voi kertoa paljon luonteestasi. Mitä viiniä sinä tilaat? 

Valkoviiniä – aina

Tilaatko aina valkoviiniä miettimättä edes muita vaihtoehtoja? Saat punaviinistä kenties päänsärkyä, etkä oikeastaan edes pidä sen mausta. Valkoviinin tilaaminen on ihan okei, mutta valitettavasti sinut saatetaan mieltää hieman tylsäksi. Totuus onkin se, että valkoviinin tilaaminen tekee sinut automaattisesti kotirouvaksi. Varsinkin, jos tilaat sitä jopa pihvin seuraksi. 

Roséviiniä ympäri vuoden

Tilaatko roséviiniä mihin aikaan vuodesta tahansa? Olet kesänlapsi, etkä haluaisi olla missään muualla kuin rannalla ottamassa aurinkoa. 

On tyylikästä tilata roséta keskikesällä, mutta on yksinkertaisesti virhe tilata sitä raskaan aterian kanssa sydäntalvella. On inhottavaa sanoa, mutta ihmiset tulevat luultavasti tuomitsemaan sinut jos valitset tämän tien. Et kuitenkaan välitä, sillä haluat näyttää rakkautesi kesään kaikille. 

Punaviiniä kalalle

Ihmiset saattavat punastua tilatessaan punaviiniä merenelävien kanssa, mutta heidän ei pitäisi. On paljon tilanteita, joissa punaviiniä toimii hyvin merenelävien kanssa. Älä kuitenkaan ihmettele, jos viinivalintasi tuottaa epäileviä katseita.

Valintasi kertoo sen, että olet ennakkoluuloton ja rohkea. Et välitä muiden mielipiteistä, vaan teet asiat niin kuin näet parhaaksi. Tiedät olevasi oikeassa, ja niin luultavasti oletkin. 

Samppanjaa ilman juhlia

Tilaatko aina samppanjaa, vaikka et juhlistaisi mitään? Samppanja on valintasi niin lounaalla kuin illanistujaisissakin. Saatat vaikuttaa ystäviesi mielestä hieman snobilta. 

Katsot maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi, ja lisäät blogiisi kuvia macarons-leivoksista ja kukkasista. Sinulla on kaappi täynnä kashmir- neuleita, ja suosikkipaikkasi maailmassa on Pariisi. Haluat ajatella olevasi suurikin juhlija, mutta todellisuudessa olet sängyssä jo kymmeneltä.

Asiantuntija vauhdissa

Tuottaako viinin tilaaminen sinulle onnistumisen elämyksiä, ja olet omimmillasi viinitilausten äärellä? Olet asiantuntija, tai ainakin esität tietäväsi kaiken.

Voit aiheuttaa pelkoa ja kunnioitusta illallispöydässä. Valitset seurasi aina sen mukaan, että varmistat asiantuntevuutesi pääsevän täyteen loistoon. 

Tyylikäs Sauvignon Blanc

Sauvignon Blancia tilaava aiheuttaa viha-rakkaus-suhdetta kanssatovereidensa keskuudessa. Olet jäinen blondi, jolla on designvaatekaappi ja uusi deitti joka viikko. Lukiossa olit oppilaskunnan puheenjohtaja ja priimus, nyt olet perustamassa omaa yritystä.

Tuttu ja turvallinen Pino Grigio

Pinop Grigio on turvallinen valinta, sillä se sopii monen ruoan seuraksi. Pino Grigio-viiiniä tilaava haluaa pelata varman päälle. Et ole se henkilö joka tilaa ravintolassa yllätysmenun tai unelmoi laskuvarjohypystä. Pikemminkin olet urbaani asukas, joka täyttää seikkailunhalunsa kirjoja lukemalla. 

Perinteikäs Merlot

Yksi sana kuvaa hyvin Merlot'in juojia: perinteinen. Arvostat mukavaa tyyliä, ja ihanteellinen lahja Merlot'in juojalle onkin pari Reino-tossuja. Et ole ehkä yllättäjä, mutta et myöskään tylsä. Klassisuus on sinun juttusi. 

Kiinnostava Cabernet Sauvignon

Sinulla on vahva persoonallisuus ja olet todella lahjakas. Olisit päässyt yliopistoon, mutta valitsit sen sijaan reppureissun Thaimaassa. Ystäväsi pitävät sinua kiinnostavimpana ihmisenä maailmassa. Maailma on avoinna sinulle. 

Lähde: huffingtonpost.com

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja