Treffeille menossa? Tämän juomavalintasi kertoo sinusta

drinkki
Mieti tarkkaan, minkä vaikutelman juomavalintasi antaa treffikumppanillesi. Shutterstock

Mitä juomavalintasi ravintolassa kertoo sinusta deittikumppanillesi?

Daily Meal -sivuston haastattelemien treffailu- ja parisuhdeasiantuntijoiden mukaan deittikumppanin tilaama juoma ravintolassa kertoo paljon. Olipa kyseessä kuohuviini, hedelmäinen cocktail tai viini, juoman tilaajan persoonallisuudesta voi päätellä paljon.

Hedelmäinen cocktail

Olet leikkisä ja nuorekas sydämeltäsi, mutta ehkä hieman lapsellinen. Haluat pitää hauskaa, mutta mielenkiintosi voi hiipua, vaikka ilta (tai suhde) olisi vielä nuori.

Drinkit

Tilaa drinkki, jossa on vain kahta ainesosaa, kuten rommikola tai gin tonic, niin vaikutat rennolta. Elämä on sinulle helppoa, ja tiedät, mikä tekee sinusta onnellisen. Eikä siihen vaadita paljon.

Martini

Olet yhteistyökykyinen, ja menet virran mukana. Voit pitää hauskaa, mutta yhtä lailla voit keskustella vakavasti.

Olut

Oluen tilaaminen saa sinut vaikuttamaan jalat maassa olevalta tyypiltä. Pukeudut rennosti, ja nautit ystäviesi seurasta sekä hauskanpidosta. Arvostat luovuutta ja käsillä tekemistä, ja voit ajatella asioita laatikon ulkopuolelta.

Viini

Viiniä tilaavaa naista voi pitää yleisesti ottaen naisena, joka arvostaa turvallisuutta. Hän ei paljasta itsestään mitään ennen kuin saa sinusta otettua selvän. Tämän naisen kanssa kannattaa viettää aikaa, voit oppia hänestä paljon enemmän kuin ensin luulet.

Viski

Olitpa mies tai nainen, viski on todellisen seksipommin valinta. Viski jäillä kuvastaa vahvaa, seikkalunhaluista naista, joka tietää, mitä haluaa. Ja viskiä juovassa miehessä on vain sitä jotain.

Kuohuviini

Jos tilaat yleensä kuplivaa, lähetät luultavasti sekalaisia signaaleja deittikumppanillesi. The Daily Mealin haastattelemien deittiasiantuntijoiden mielipiteet kuohuviiniä tilaavasta ihmisestä vaihtelevat nimittäin tyylikkäästä ja mukavasta mahtailevaan. Kuohuviinissä on jotain juhlallista, joten saatat myös viestittää, että et juhli vain erikoistilaisuuksissa, vaan kippistelet elämälle joka päivä.

Vesi

Veden tilaaminen treffeillä antaa vaikutelman, että olet pihi, seikkailunhaluton ja tylsä. Se tekee myös deittikumppanisi olon epämukavaksi, sillä hän ei kehtaa tilata haluamaansa juomaa, vaan joutuu tyytymään veteen hänkin.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja