Miten syöt pizzaa? Tämän se kertoo persoonallisuudestasi
Tapa, jolla syöt pizzaa, voi paljastaa persoonallisuudestasi tärkeitä asioita.
Cosmopolitan sovelsi tunnettua DISC-persoonallisuusmenetelmää leikkimielisesti pizzan syömiseen. Ota selvää, mitä tapasi syödä pizzaa kertoo sinusta!
Käärit pizzasiivun
Olet todennäköisimmin johtajatyyppiä. Et pelleile tai tuhlaa aikaasi maistelleen pizzan eri makuja. Haluat vain syödä pizzan mahdollisimman nopeasti. Ja koska johtajatyypit eivät välttämättä aina noudata sääntöjä, et pelkää ottaa selvää, mikä metodi olisi oikeastaan paras. Ja sinähän haluat aina olla paras.
Syöt reunat ensin
Ne, jotka syövät pizzasta ensin reunat, haluavat olla erilaisia: he haluavat olla trendien edelläkävijöitä ja kertoa muille, mikä on nyt pinnalla. Jos syöt reunat ensin, olet siis todennäköisesti tällainen vaikuttaja. Olet mielelläsi dramaattinen, puhut kovaan ääneen ja rakastat saamaasi huomiota – aina parempi, jos saat vielä vähän ihailuakin kaupan päälle. Et pelkää sanoa jotain siistiä ennen kuin muut netissä edes ajattelevat sitä, koska tällä tavoin voit napata kaiken kunnian itsellesi. Ja hei, tiesit senkin, että tapasi syödä pizzaa oli siisti, ennen kuin muut edes tulivat ajatelleeksi sitä.
Käytät veistä ja haarukkaa
Kun syöt pizzaa veitsellä ja haarukalla, yritätkö olla järjestelmällinen? Teetkö ensimmäisen viillon aina samaan kohtaan, vai onko jokainen leikkaamasi siivu kenties aina samankokoinen? Jos niin on, olet tluonteeltasi muita tukeva. Olet hyvin vakaa ihminen, sellainen ystävä, jonka jokainen tarvitsee elämäänsä. Varmistat, että kaikki saavat pizzasiivunsa ennen kuin otat omasi. Jos järjestäisit pizzabileet, järjestäisit ne lämpimissä ja rennoissa tunnelmissa olohuoneessasi, ja kaikki ystäväsi saisivat lasin viiniäkin. Olet myös hyvin rutinoitunut. Lähipizzeriassasi tiedetään, mitä aiot tilata ennen kuin tartut ruokalistaankaan.
Rohmuat pizzasi
Sinä et käytä mitään siistiä taktiikkaa, ja se tekee sinusta luonteeltasi varovaisen korjailijan. Teet asioita niin kuin olet oppinut tekemään, jotta voit olla varma, että teet sen oikein joka kerralla. Et ota pizzan syöntiä kevyesti. Se voi toki olla hauska kokemus, joka antaa vapauden kokeilla uusia makuja, mutta todellisuudessa olet jo tehnyt selvitystyön, ja tiedät, mikä pizza on parasta. Etkä pelkää esitellä perfektionistisia taipumuksiasi – keittiön laatikostasi löytyy esimerkiksi markkinoiden paras pizzaleikkuri, jotta voit leikata lätystä täysin samankokoiset palat kaikille.
Lähde: Cosmopolitan
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan