Täydellisen jauhelihapihvin salainen raaka-aine löytyy jo keittiöstäsi – ruokatoimittaja ylistää parhaaksi burgeriksi

Hampurilaisgurut paljastavat: Näin teet täydelliset smash burgerit – vältä näitä virheitä! 2:47 Hampurilaisgurut paljastavat: Näin teet täydelliset smash burgerit – vältä näitä virheitä!

Himoitsetko täydellistä hampurilaista? The Kitchn -ruokasivuston mukaan salainen raaka-aine erityisen maukkaaseen burgeriin löytyy jo luultavasti keittiöstäsi.

Videolla puolestaan vinkit täydellisten smash burgereiden tekemiseen.

Suomessa on jo jonkin aikaa ollut valloillaan burgeribuumi. MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla on kerrottu tänä vuonna muun muassa uusista burgerisämpylätrendeistä sekä trendikkäästä tavasta paistaa jauhelihapihvi.

Täydellisen burgerin ainesosat ovat hyvin pitkälti makuasia. Yhden mielestä hampurilainen tarvitsee ehdottomasti väliinsä suolakurkkuja, kun toinen vannoo pelkän jauhelihapihvin ja cheddarjuuston nimeen.

Sivele sinappia jo paistovaiheessa!

Nyt ruokasivusto The Kitchn -nostaa esiin ”salaisen raaka-aineen”, joka tuo burgeriin kaivattua lisäpotkua ja tekee siitä täydellisen. Sivustolla suositellaan voitelemaan jauhelihapihvit pienellä määrällä amerikkalaistyylistä yellow mustard -sinappia. 

–  Seuraavan kerran, kun paistat burgeripihvejä, sivele hieman sinappia paistamattomalle puolelle, kunnes viimeistelet paistopinnan pannulla. Niin yksinkertaista, mutta lopputulos on todella hyvä, The Kitchn -sivuston ruokatoimittaja Meghan Glass suosittelee.

Sinappi sulaa kuuman pihvin pintaan ja karamellisoituu pannulla. Samalla se tuo myös lisämaustetta pihviin. Ruokatoimittaja Glass suosittelee kokeilemaan myös muita sinappeja, jos ”keltainen sinappi” ei ole makuusi. 

– Parasta tässä niksissä on, että mitään erikoisia välineitä tai raaka-aineita ei tarvita. Olen kokeillut tätä eri sinapeilla ja yllätyin, miten paljon pidimme siitä. Anoppini jopa sanoi, ettei tarvitse juustoa burgeriinsa. 

Lähde: The Kitchn

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat