Miltä näyttää ja maistuu Huomenta Suomi -ohjelman nimikkopizza?
Skiffer-pizzaravintolaketjun perustaja ja keittiöpäällikkä Tuomo Suoranta kehitteli Huomenta Suomi -ohjelmalle nimikkopizzan, johon sisältyy runsaasti satokauden kasviksia.
Lähetyksessä nähtiin niin suolainen kuin makeakin pizza.
Lue myös: Pizzan haastajasta tuli hitti: "Voidaan puhua jo ilmiöstä"
Pizzasta löytyy syksyn makuja ja värejä
Suolaisen pizzan pohjalta löytyy keitettyä tomaattikastiketta, jonka päälle Suoranta ripottelee juustoraasteen. Kotikeittiössä pizzajuustoksi sopii hyvin esimerkiksi mozzarella, Suoranta vinkkaa.
Juuston päälle Suoranta asettelee timjamilla maustettua paistettua ruusukaalia, jonka lisäksi täytteistä löytyy paahdettua kanttarellia ja kurpitsaa, marinoitua punasipulia ja sinihomejuustoa. Aurajuusto on Suorannan mukaan yksi suomalaisten suosikkipizzatäytteistä.
Satokausipizza koristellaan vielä oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla marinoidulla babypinaatilla ja paahdetuilla lehtikaalisipseillä ja kurpitsansiemenillä.



