Täydellinen käyttötarkoitus tummuneille banaaneille – kokeile

Ylikypsä banaani

Banaanit tummuvat välillä turhan nopeasti huoneenlämmössä, mutta tummunut kuori ei suinkaan tarkoita sitä, että banaani kannattaisi heittää roskiin.

Kirjailija ja kouluttaja Jenny McGruther suosittelee ottamaan ilon irti ylikypsien banaanien ominaisuuksista.

– Tummuneita banaaneita voi hyvin käyttää smoothieissa, McGruther suosittelee Huffington Postin mukaan.

Luonnollinen makeutusaine

Jos smoothieen käyttää erityisen tummuneita banaaneja, kannattaa ottaa huomioon, että banaanit ovat tummuneina tavallista makeampia. Tästä syystä osa sokerista tai makeutusaineesta on syytä jättää pois smoothiesta, jos juomaan on lisätty erityisen tummaa banaania.

– Banaanit ovat myös hyvin kermaisia ja muuttavat siksi smoothien koostumustakin kermaiseksi – ilman maitotuotteiden lisäämistä, McGruther listaa ylikypsien banaanien käyttämisen etuja smoothieissa.

LUE MYÖS:

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja