Tätä puolessa tunnissa valmistuvaa pastaa Harri Syrjänen suosittelee äitienpäivään – yhtä raaka-ainetta kokki ylistää: "Edullista ja monipuolinen käyttää"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen parsa-pekonipasta 0:53 Näin valmistuu Harri Syrjäsen parsa-pekonipasta
Katso yllä olevalta videolta, kuinka helposti Harri Syrjäsen parsa-pekonipasta valmistuu!

Äitienpäivään sopiva parsapasta syntyy helposti tv-kokin ohjeella.

Kokkisodan kaikki kaudet näet mtv-palvelusta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta mtv-palvelusta!

MTV3-kanavalta tuttu, muun muassa Kokkisota-ohjelmassa nähty kokki Harri Syrjänen jakoi pitkin viime vuotta Instagram-tilillään erilaisia yhden kasarin one pot -pastareseptejä, kuten tämän savulohipastan. Usein ilman paitaa syntyvät reseptivideot ovat nousseet hitiksi seuraajien keskuudessa. 

Tänä vuonna tv-kokki on jakanut pastavinkkien lisäksi myös keittoreseptejä, mutta äitienpäivän kunniaksi Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen suosittelee jälleen maukasta pastaa. Yllä olevalta videolta voit katsoa, kuinka helposti äitienpäivään sopiva parsa-pekonipasta valmistuu!

– Hyvää äitienpäivää kaikille. Tää uusin one pot valmistuu puolessa tunnissa ja ei tarvitse huhkia keittiössä koko päivää. Silti mausta ei tarvitse tinkiä, hurmaa herkullisuudellaan jokaisen äidin, kokki vakuuttaa Instagram-julkaisussaan.

parsapekonipasta3
Näistä ainesosista valmistuu Harri Syrjäsen parsa-pekonipasta. Testaa vaikka äitienpäivänä!

"Edullista ja monipuolinen käyttää"

Syrjänen iloitsee julkaisussaan Suomen kesän olevan parasta aikaa.

– Parsojen ilmestyttyä kauppoihin tietää alkaa odotteleen kesää ja tuoreita kotimaisia kasviksia. Arvostan parsaa raaka-aineena korkealle. Se on joskus ollut luksustuote, mutta nykyään varsin edullista ja monipuolinen käyttää, kokki vinkkaa Instagramissa.

Katso myös vinkki parsan kypsennykseen:

Näin kypsennät parsan oikein 0:32
Näin kypsennät parsan oikein.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat