Tätä puolessa tunnissa valmistuvaa pastaa Harri Syrjänen suosittelee äitienpäivään – yhtä raaka-ainetta kokki ylistää: "Edullista ja monipuolinen käyttää"
Äitienpäivään sopiva parsapasta syntyy helposti tv-kokin ohjeella.
Kokkisodan kaikki kaudet näet mtv-palvelusta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta mtv-palvelusta!
MTV3-kanavalta tuttu, muun muassa Kokkisota-ohjelmassa nähty kokki Harri Syrjänen jakoi pitkin viime vuotta Instagram-tilillään erilaisia yhden kasarin one pot -pastareseptejä, kuten tämän savulohipastan. Usein ilman paitaa syntyvät reseptivideot ovat nousseet hitiksi seuraajien keskuudessa.
Tänä vuonna tv-kokki on jakanut pastavinkkien lisäksi myös keittoreseptejä, mutta äitienpäivän kunniaksi Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen suosittelee jälleen maukasta pastaa. Yllä olevalta videolta voit katsoa, kuinka helposti äitienpäivään sopiva parsa-pekonipasta valmistuu!
– Hyvää äitienpäivää kaikille. Tää uusin one pot valmistuu puolessa tunnissa ja ei tarvitse huhkia keittiössä koko päivää. Silti mausta ei tarvitse tinkiä, hurmaa herkullisuudellaan jokaisen äidin, kokki vakuuttaa Instagram-julkaisussaan.
Katso resepti: Harri Syrjäsen parsa-pekonipasta
"Edullista ja monipuolinen käyttää"
Syrjänen iloitsee julkaisussaan Suomen kesän olevan parasta aikaa.
– Parsojen ilmestyttyä kauppoihin tietää alkaa odotteleen kesää ja tuoreita kotimaisia kasviksia. Arvostan parsaa raaka-aineena korkealle. Se on joskus ollut luksustuote, mutta nykyään varsin edullista ja monipuolinen käyttää, kokki vinkkaa Instagramissa.
Lue myös: Ylivoimainen niksi parsan valmistukseen – testaa Virpin taktiikkaa: Parantaa makua huomattavasti!
Katso myös vinkki parsan kypsennykseen:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan