Tarjoilijat paljastavat asiakkaidensa oudoimmat tilaukset – "Kaikki ryhtyivät nauramaan ja ottamaan kuvia"

Vieraina Vuoden kokki ja Vuoden tarjoilija 6:37 Vieraina Vuoden kokki ja Vuoden tarjoilija

Tarjoilijat kohtaavat työpäivänsä aikana lukuisia asiakkaita, joiden toiveet he pyrkivät toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Nyt tarjoilijat ja kanssasyöjät paljastavat erikoisimmat tilaukset, joita he ovat ravintoloissa kohdanneet. 

Mitä Vuoden Kokki -tittelin voittoon vaaditaan. Aiheesta keskusteltiin Huomenta Suomen lähetyksessä.

Tarjoilijat ja ravintoloiden asiakkaat paljastivat Quora-verkkosivustolle joukon erikoisimpia tilauksia, joita he ovat työssään tai ravintolakäyntinsä aikana kohdanneet. Näiden tilausten joukkoon mahtuu niin erikoisia ruokayhdistelmiä kuin määrältään valtavia tilauksia. 

Lisäpekonia enemmän kuin itse hampurilaista

Useamman vuoden ravintolassa työskennellyt Andrew Kerman kertoo erikoisimmaksi hetkekseen tapauksen, jossa eräs nainen ei ollut tyytyväinen lisukesalaatin kanssa tarjoiltuun kastikemäärään, vaan pyysi tarjoilijalta aina uudestaan ja uudestaan lisää kastiketta.

– Kun sain jälleen kerran tiedon siitä, että kastiketta ei ollut riittävästi, palasin keittiöön. Tällä kertaa täytin kolmen desilitran soppakulhon kastikkeella ja palasin pöytään. valitukset loppuivat. Mmm, 4,5 desilitraa salaattia yhdelle reilu desin kokoiselle salaatille, Kerman pohtii.

Vuodesta 2007 saakka ravintolassa työskennellyt Tami LaLonde paljastaa myös valtavien annosten jääneen hänen mieliinsä. Nainen kertoo erään asiakkaan tilanneen tavalliseen ravintolaburgeriin 20 lisäsiivua pekoa. Pekonit maksoivat enemmän kuin itse hampurilainen. 

Myös pienikokoisen miehen tilaama kilon painoinen possuannos on jäänyt tarjoilijan mieliin. Vaikka 60 dollaria maksanut annos oli suuri, asiakas oli kertoman mukaan syönyt sen kokonaan. 

– Kun annos tuli ulos keittiöstä, kaikki ryhtyivät nauramaan ja ottamaan kuvia, LaLonde kertoo,

Hampurilaisravintoloissa sattuu ja tapahtuu

Eräs asiakas kertoo hampurilaisravintolassa sattuneesta tilanteesta, joka sai nälkäisenä jonottaneiden asiakkaiden leuat loksahtamaan auki.

– Jono oli todella pitkä ja kasvoi joka minuutti. Kärsivällisyytemme oli koetuksella, mutta sitten kun olimme jonossa toisena tai kolmantena, seuraava asiakas asteli tiskille ja kertoi tilauksensa. Hän tilasi yli kolmesataa hampurilaista!

McDonald’sissa työskennellyt henkilö muistelee puolestaan tilausta, joka piti sisällään kolme Bic Mac -hampurilaista lisäjuustolla- ja kastikkeella, mutta ilman lihaa ja muita täytteitä. Käytännössä tämä tarkoitti yhdeksää leipää juuston ja kastikkeen kera.

– Hän söi ne kaikki ja kuulin kassahenkilöltä, että hän tilaa saman annoksen melkein joka päivä.

Lähde: Dailymail

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja