Naisen ravintolareissu päättyi katastrofiin – onko tämä pizza sinusta tunnin odottelun arvoinen?

pizzavegaani
Facebook, Shutterstock

Vegaanipizzan tilannut nainen sai ikuisuudelta tuntuneen odottelun jälkeen eteensä annoksen, joka ei vastannut lainkaan toivottua. Harva voi sanoa, että tämä raakojen sipulirenkaiden peittämä pizza näyttäisi herkulliselta.

VIDEO: Kaksi pakastepizzaa samalle pellille? Näin se onnistuu!

Kaikki ei aina suju suunnitelmien mukaan. Tätä kulunutta lausetta sai todistaa brittinainen Mary Nesbitt-Larking, jonka tilaama annos ei vastannut lainkaan sitä, mitä hän suositulta pizzerialta oikein odotti. 

Tapahtumaketju sai alkunsa, kun nälissään ollut nainen päätti tilata vegaanipizzan siitäkin huolimatta, että tarjoilija kertoi vegaanisen juuston olevan tilapäisesti loppu.

Pinjansiemeniä loppuneen juuston tilalle pyytänyt nainen jäi odottamaan malttamattomana tilauksensa valmistumista. Tunnin odottelun jälkeen pizza vihdoin saapui pöytään – ja se näytti vastenmieliseltä!

"En ole koskaan syönyt mitään vastaavaa"

Lautasella naista odotti kuivan näköinen pizzapohja, jonka päälle oli kasattu kerros tomaattikastiketta ja raakoja sipulirenkaita.

Jos epämiellyttävässä annoksessa ei vielä olisi ollut tarpeeksi, toinen yllätys tapahtui laskun saavuttua pöytään. Laskussa 9 punnan eli noin 10 euron hintaisen pizzan lisäksi pettyneeltä asiakkaalta oli veloitettu kolme dollaria lisähintaa pinjansiemenistä, jotka kuitenkin loistivat poissaolollaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nesbitt-Larking jakoi kuvan surkean näköisestä annoksestaan. Dailymail-sivustolle antamassaan haastattelussa nainen kertoi, että pizza maistui yhtä pahalta kuin se näyttikin.

– Se oli kamalaa, sillä olin odottanut annosta yli tunnin. En ole koskaan syönyt mitään vastaavaa sinä aikana, kun olen ollut vegaani, viiden vuoden ajan vegaanista ruokavaliota noudattanut nainen kertoo.

Pettymys kääntyi kuitenkin positiivisen puolelle, kun ravintola pahoitteli tapausta ja tarjosi naiselle lahjakortin kyseiseen ravintolaan. Pizzerian tiedottajan mukaan ravintolan listalle on tulevaisuudessa tulossa uusia vaihtoehtoja alati suosiotaan kasvattavaa vegaaniruokavaliota silmällä pitäen.

Lähteet: Dailymail, News.com

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!