Naisen ravintolareissu päättyi katastrofiin – onko tämä pizza sinusta tunnin odottelun arvoinen?

Vegaanipizzan tilannut nainen sai ikuisuudelta tuntuneen odottelun jälkeen eteensä annoksen, joka ei vastannut lainkaan toivottua. Harva voi sanoa, että tämä raakojen sipulirenkaiden peittämä pizza näyttäisi herkulliselta.

VIDEO: Kaksi pakastepizzaa samalle pellille? Näin se onnistuu!

Kaikki ei aina suju suunnitelmien mukaan. Tätä kulunutta lausetta sai todistaa brittinainen Mary Nesbitt-Larking, jonka tilaama annos ei vastannut lainkaan sitä, mitä hän suositulta pizzerialta oikein odotti. 

Tapahtumaketju sai alkunsa, kun nälissään ollut nainen päätti tilata vegaanipizzan siitäkin huolimatta, että tarjoilija kertoi vegaanisen juuston olevan tilapäisesti loppu.

Pinjansiemeniä loppuneen juuston tilalle pyytänyt nainen jäi odottamaan malttamattomana tilauksensa valmistumista. Tunnin odottelun jälkeen pizza vihdoin saapui pöytään – ja se näytti vastenmieliseltä!

"En ole koskaan syönyt mitään vastaavaa"

Lautasella naista odotti kuivan näköinen pizzapohja, jonka päälle oli kasattu kerros tomaattikastiketta ja raakoja sipulirenkaita.

Jos epämiellyttävässä annoksessa ei vielä olisi ollut tarpeeksi, toinen yllätys tapahtui laskun saavuttua pöytään. Laskussa 9 punnan eli noin 10 euron hintaisen pizzan lisäksi pettyneeltä asiakkaalta oli veloitettu kolme dollaria lisähintaa pinjansiemenistä, jotka kuitenkin loistivat poissaolollaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nesbitt-Larking jakoi kuvan surkean näköisestä annoksestaan. Dailymail-sivustolle antamassaan haastattelussa nainen kertoi, että pizza maistui yhtä pahalta kuin se näyttikin.

– Se oli kamalaa, sillä olin odottanut annosta yli tunnin. En ole koskaan syönyt mitään vastaavaa sinä aikana, kun olen ollut vegaani, viiden vuoden ajan vegaanista ruokavaliota noudattanut nainen kertoo.

Pettymys kääntyi kuitenkin positiivisen puolelle, kun ravintola pahoitteli tapausta ja tarjosi naiselle lahjakortin kyseiseen ravintolaan. Pizzerian tiedottajan mukaan ravintolan listalle on tulevaisuudessa tulossa uusia vaihtoehtoja alati suosiotaan kasvattavaa vegaaniruokavaliota silmällä pitäen.

Lähteet: Dailymail, News.com

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja