Mies tilasi ravintolassa rapeita juustoperunoita – annos paljastui joksikin aivan muuksi: "Emme voineet lopettaa nauramista"

juustoranskalaiset ranskalaiset juusto
Shutterstock

Mies ei ollut uskoa silmiään saatuaan eteensä italialaisesta ravintolasta tilaamansa annoksen. Juustoperunat eivät nimittäin vastanneet lainkaan sitä, mitä mies odotti.

Me kaikki olemme kokeneet sen joskus: Tilaamme ravintolassa ruokaa suurin odotuksin, mutta kun lautanen saapuu vihdoin pöytään, pettymys voi olla melkoinen.

Näin kävi brittiläiselle journalistille Ryan Wilsonille miehen ollessa lomamatkalla Tel Avivissa. Italialaisesta ravintolasta paistettuja juustoperunoita seitsemän punnan eli reilu kahdeksan euron hintaan tilannut mies odotti saavansa eteensä rapeita ranskalaisia sulaneen juustokuorrutuksen kera, mutta toisin kävi.

Annos maistui hyvälle kaikesta huolimatta 

Kun annos saapui pöytään, lautasella miestä odotti hulvaton näky. Kulhossa makasi kourallinen tavallisia perunalastuja juustoraasteella höystettynä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ajattelin, että juustoisen paistetut perunat kuulostivat hyvälle, mutta emme voineet lopettaa nauramista kun ne osoittautuivat kulholliseksi sipsejä höystettynä pienellä määrällä raastettua parmesaania, Wilson kertoo Mirror-sivustolle.

Wilsonin mukaan hän oli kumppaneineen valinnut kyseisen ravintolan, koska se oli saanut hyvät arvostelut matkailusivusto TripAdvisorissa. 

Vaikka annos ei vastannutkaan odotuksia, se maistui Wilsonin mukaan melko herkulliselle. Twitteriin jaettu kuva annoksesta on herättänyt sekä hilpeitä että myötätuntoisia kommentteja.

– Tämä on niin surullista, olen pahoillani, eräs Twitter-käyttäjä toteaa.

Lähteet: Mirror, Twitter

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat