3:54

Mirkan perheen ravintolareissu päättyi puistattavaan yllätykseen – McDonald’sin hampurilaisen välistä paljastui sinne kuulumaton kaveri

Ruotsalaisperheen iloinen ravintolareissu sai ikävän lopun, kun perheen pojan hampurilaisen välistä paljastui torakka. 

Minkälaisen tuomion Lidlin paistopisteen hampurilaiset saivat raadiltamme. Katso makutestin tulokset videolta. 

Ruotsalainen Mirka Norrström, 46, koki vastenmielisiä hetkiä vieraillessaan lastensa kanssa paikallisessa pikaruokaravintola McDonald’sissa. Sekä äiti että lapset olivat nälkäisiä ja väsyneitä vietettyään koko päivän rannalla, mutta 13-vuotiaan pojan hampurilaisateriasta paljastunut yllätys vei perheen ruokahalun hetkessä tiehensä.

– Hän löysi ison, torakan kaltaisen hyönteisen hampurilaisen välistä, ja siitä seurasi hemmetinmoinen meteli, Norrström kertoo tilanteesta.

Äiti jakoi kuvan puistattavasta näystä Instagramissa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

–  Hän ei pidä vihanneksista ja salaatista, joten hänen on aina nostettava kansi ja poimittava ne pois. Tästä syystä hän aina avaa hampurilaisen. Tässä tapauksessa se oli onni, sillä muuten hän olisi voinut syödä torakan, äiti kertoo.

Äiti pettyi saamaansa kohteluun

Norrström otti itse henkilökohtaisesti yhteyttä McDonald’sin henkilökuntaan löydöksen tiimoilta. Äidin mukaan perhe sai henkilökunnalta epäluuloisen anteeksipyynnön ja mahdollisuuden uuteen hampurilaiseen. Tämä ei kuitenkaan vastannut lainkaan sitä, mitä nainen olisi toivonut.

Hänen mukaansa ravintolan olisi kuulut korvata koko perheen ateriat, sillä koko perhe menetti tapauksen myötä ruokahalunsa.

– Sekä Victor että muut lapset menettivät ruokahalunsa, joten seisoin siinä satoja kruunuja köyhempänä kahdeksan nälkäisen, pahalla tuulella olevan lapsen kanssa. Minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin pakata auto ja ajaa kotiin tekemään illallista, Norrström kertoo.

Aftonbladet otti yhtyettä kyseisen McDonald’s ravintolan johtajaan Mikael Nyströmiin asian tiimoilta. Nyströmin mukaan hyönteisen löytyminen hampurilaisen välistä on erittäin valitettavaa, ja vastaavanlaista tapahtuu hänen mukaansa äärimmäisen harvoin.

– Tutkimme asian tarkasti varmistaaksemme, että tällaista ei tapahdu uudelleen, Nyström toteaa.  

Lähde: Aftonbladet

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja