Mainos

Hampurilaisen haukkaaminen paljasti puistattavan yllätyksen – pikaruokaketjulta tyly suhtautuminen

Naisen mukaan ravintola suhtautui nihkeästi tilanteeseen, jossa hänen tilaamansa ateria paljastui syömäkelvottomaksi. 

Puistattavat yllätykset eivät ole harvinaisia Suomessakaan. Fazerin suklaalevystä paljastui melko kiemurteleva yllätys. 

Skotlantilaisen nuoren naisen mukava ravintolareissu muuttui painajaiseksi hänen löydettyään ateriastaan kutsumattoman vieraan. Puraistuaan tilaamaansa kanapurilaista, Ciara Harvie huomasi keskellä leipäänsä isokokoisen, kuolleen hämähäkin.

Huomattuaan ateriassaan vatsanväänteitä aiheuttavan ilmestyksen, nainen palautti annoksen välittömästi takaisin keittiöön. Valitettavasti ravintolan vastaava ei ottanut valitusta kovinkaan tosissaan, vaan toisin kuin Harvie odotti, hän ei suostunut korvaamaan reilu kolmen punnan arvoista ateriaa. Harvien mukaan hän ei saanut tilanteesta edes pahoitteluja. 

Pahoittelut ja korvaus tulivat jälkikäteen

Harvie jakoi Facebookissa kuvan kuolleesta hämähäkistä, joka oli kätkeytyneenä salaatin sekaan. Paljon huomiota saaneen päivityksen kuvatekstissä nainen kertoo kokemuksistaan ja epäilee, ettei tule kyseiseen ravintolaan uudestaan kovinkaan pian. 

– En aluksi tiennyt, että kyseessä oli hämähäkki, ajattelin sen olevan ruskeaa salaattia tai jotain. Kun katsoin lähemmäs järkytyin nähdessäni, että se oli kuollut hämähäkki, Harvie kertoo.

McDonald’s on sittemmin pyytänyt anteeksi tapahtunutta ja tarjonnut Harvielle uuden aterian. Ketjun tiedottajan mukaan yritys pahoittelee asiaa ja painottaa, että elintarvikkeiden laatu ja turvallisuus ovat heille erittäin tärkeitä asioita, joihin he panostavat tiukan laadunvalvontansa avulla. 

Se, mistä hämähäkki on ateriaan päätynyt, jää kuitenkin mysteeriksi. 

Lähde: Mirror

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja