Ravintolan asiakkaalta sympaattinen tunnustus tilauksen yhteydessä: "Olkaa kilttejä, älkääkä tuomitko minua"

mozzarellatikut
Shutterstock

Omantunnon pistoksen ruokatilauksestaan kokenut asiakas halusi selitellä ostoksiaan ravintolalle.

Mietitkö ikinä, mitä kaupan kassa ajattelee, kun ladot hihnan täyteen viikonloppuherkkuja? Tai mitä ajattelee pikaruokalan työntekijä, kun ostat kolme hampurilaista yhden sijaan? 

Eräs vastaavia ajatuksia päässään pyöritellyt kanadalainen päätti tarttua härkää sarvista ja puhua peloistaan ääneen. Tilatessaan ruokaa Fresco's Fish and Chips -ravintolasta hän tilasi muiden herkkujen ohella kolme mozzarellatikkuannosta – ja tunsi tarvetta selitellä tilaustaan ravintolan henkilökunnalle.

reddit

Kuvan lähde: Reddit

Reddit-sivustolle jaetusta kuvasta ilmenee, että tilaaja jätti viestin ravintolalle, jossa pyytää, ettei hänen tilaustaan tuomittaisi.

"Kyllä, tarkoitukseni oli tilata kolme mozzarellatikkuannosta. Olkaa kilttejä, älkääkä tuomitko minua. Minulla on ollut huono viikko, ja olin niin innoissani, kun ne olivat taas ruokalistalla", viestissä luki.

Ravintolan omistaja Michael Fresco ja hänen tyttärensä totesivat Buzzfeed-sivustolle, että kukaan ei tuomitse ketään heidän ravintolassaan.

– Joskus kasa paistettua ruokaa on juuri se, mitä tarvitaan huonona päivänä, tai minä tahansa päivänä, eikä kukaan tuominnut asiakasta, Frescon Adriana-tytär vakuutti.

Lähteet: Mirror, Buzzfeed

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.