Kun hutera olo vaivaa, ruokabloggarin darrapasta pelastaa – valmistuu pikana: ”Woltia vähintään tuplasti nopeampi”

SIVUMAKUdarrapasta
Tulinen makkara on tämän superhelpon pastan salaisuus. Sivumaku/ Jani Kinnunen

Tulinen darrapasta maistuu myös niinä päivinä, kun juhlien jälkeinen kohmelo ei vaivaa, Sivumaku-blogissa kerrotaan. 

Kokkaaminen darrassa tuntuu helposti voimia vievältä hommalta, joten ruoan täytyy valmistua helposti ja nopeasti. Sivumaku-bloggari Jani Kinnusen darrapastassa nopeus ja helppous yhdistyvät heikossa olotilassa kaivattuihin makuihin; suolaan, rasvaisuuteen ja tulisuuteen.

– Tässä on pasta, joka on Woltia vähintään tuplasti nopeampi, blogissa luvataan.

Tulista makkaraa, suolakurkkua, kapriksia ja tomaattikastiketta sisältävä pasta vie bloggarin mukaan darran hetkessä tiehensä. Tästä lupauksesta huolimatta ruoka toimii Kinnusen mukaan erinomaisesti myös niinä päivinä, kun olotila ei ole sieltä heikoimmasta päästä.

Reseptiin käytetään italialaista nduja-makkaraa, mutta sen voi korvata helposti jollain toisella tulisella salamilla tai chorizolla.

Superhelpon ja herkullisen Darrapastan reseptin löydät Sivumaku-blogista

Kokeile myös yhden kattilan nakkipastaa.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.